Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam juz tego dość !!!!!!!!!!

Co byście zrobiły w takiej sytuacji

Polecane posty

Hej, doradźcie mi w bardzo ważnej sprawie. Tydzień temu zarządziłam dwutygodniową przerwe w związku, ponieważ sytuacja jaka miała miejsce w domu zaczęła mnie psychicznie wykańczać. Mój chłopak co prawda cięzko pracuje, ale to jest chyba nienormalne, żeby codziennie po pracy spał, a w dzień przed wolnym zaczyna walić w kocioł - upija się do upadłego. Mamy dziecko, które też potrzebuje ojcowskiej miłośći a nie tylko jego pieniędzy. Mówiłam mu - nie dbasz o siebie, nie zdrowo się odżywiasz przy tak ciężkiej pracy, idź do lekarza, zbadaj się może coś Ci dolega, nie można być przecież ciągle zmęczonym !! Ja muszę ogarniać pracę, szkołę i wychowywanie dziecka ! Mam dość tego, że nigdzie nie można pokazać się z jego rodzicami - matką alkoholiczką która do balerinek wkłada szare skarpetki w grzybki od swojej córki, a ojciec który nie potrafi pić i po 4 kieliszkach wódki nie ma siły ustać nan nogach !! Mój facet nie mówi mi, że mnie kocha, nie przytula się do mnie, nie całuje mnie, robi ti tylko gdy ma ochote na seks !! Ja potrzebuje troszkę uczucia a nie tylko dużej wypłaty !! Teraz gdy mamy przerwe ja wychodzę z inicjatywą rozmowy, mimo wszystko tęsknie za nim a On nie raczy nawet przyjechać do mnie sam od siebie i porozmawiać , kupić winko, zrobić nastrój, żebyśmy się pogodzili i mogli coś na to wszystko zaradzić ! Poznałam fajnego faceta, przy którym czuję się doceniana, jest ciepły, czuły bardzo przystojny lecz zrezygnowałam z niego na rzecz mojego faceta który takich ważnych cech nie posiada !

Gość erfg
po co ci taki facet? Radzę ci dać sobie z nim spokój

Też nie widzę w tym sensu. Ja próbuje to wszystko naprawić, a on do mnie dzisiaj z tekstem, że o ponownym jego wprowadzeniu się do domu napisałam bez żadnych skrupułów i dowiedział się, że byłam z jakimś gościem w kinie. Ale czy wyjście do kina ze znajomym jest zabronione ?? Tym bardziej, że jest to osoba która potrafi mnie wysłuchać i doradzić we wszystkich sprawach ?!

Gość Decyzja należy do Ciebie
Skoro jesteś zakochana, to sobie kochaj dalej! Nam nic do tego.Gybym ja miała taką sytuację nawet bym się nie zastanawiała żeby zakończyć taki związek.Jak Ssusznie zauważyłaś, pieniądze to nie wszystko! Co to za uczucie jak facet leży nawalony? Jaki przykład ma dziecko! PATOLOGIA i tyle.

On się kryje tym, że chce dobrze. Dla niego liczy się to, żeby dom ładnie wyglądał, żeby wszystko było zadbane ... ale nie wie co ja czuje - może robić w domu porządek, może malować, kupować meble, ale to nie może przysłonić wszystkich uczuć któych mi nie okazuje