Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kiiidmankaa

Ideał mężczyzny.

Polecane posty

Jaki jest wasz? Pytam o wygląd i charakter. I ewentualnie jakie wady byście zaakceptowały, bo przecież nikt nie jest idealny. ;)

Gość małapeńka :)
no to musowo niski, szczupły , zakręcony szatyn... ma tylko jedną wadę bywa opryskliwy ale to sie da przeżyć :D

Dobrze jest jak są pieniądze. Wtedy wszystko jest prostsze. Ta kwestia jest ważna w życiu. Aczkolwiek uważam, że powinno pracować oboje partnerów. No chyba, że są dzieci- to wtedy też jest ciężka praca. Jednak nie uważam, żeby pieniądze były NAJistotniejsze.

Gość nie ma ideałów jednak
Nie ma ludzi ideałów, ale dla mnie mężczyzna musi być prawy, uczciwy, szlachetny, mądry życiowo, opanowany, zrównoważny emocjonalnie, mieć dobre serce i być dobrym człowiekiem. Musi mieć poczucie humoru i mówić więcej niż 5 słów na dzień.

no i faja oczywiscie musi być długa i sztywna jak dziedek po smierci

sex to wazna rzecz

Gość bluebird22
Inteligentny, szczery, dojrzały, godny zaufania, posiadający własną pasję, zaradny, opiekuńczy, z poczuciem humoru. Drobne wady są całkowicie do zaakceptowania. Nie za wysoki (179 cm), włosy ciemnobrązowe, krótkie. Gdybym miała coś zmienić w wyglądzie to jakieś 6-8 kg mniej. Twarz ma "to coś", co jest najważniejsze - do wyglądu i tak się przyzwyczajamy; na początku znajomości mój partner nie za bardzo mi się podobał, ale to się zmieniło, gdy go pokochałam. Jako ideał opisuję swojego narzeczonego, ponieważ nie wiem, co miałabym w nim zmieniać - te wszystkie niedoskonałości sprawiają, że jest bardziej prawdziwy, bliższy mi, w końcu ja również jestem nieidealna.

Gość tomek 01
nie ma takiego

Gość ihahahaha
nikt nie jest idealny ale pomarzyć zawsze można :)