Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce wybrac mlekoo

jakie podajecie mleko swoim niemowlakom?

Polecane posty

Gość chce wybrac mlekoo

jakiej marki i dlaczego akurat to??

Gość chce wybrac mlekoo
up

Gość bebilon
bo mnie na nie stać

Gość aanutelka
bebilon dwoje dzieci na nim wykarmiłam zaczynając od 10 miesiąca ich zycia bo wczesniej tylko cyc

Gość Naatta
NAN sprawdzona firma

Gość hiiiiiiiiiiii
bebilon.

Gość He he dobre:P
Bebilon-bo mnie na nie stać :D:D ludzie to mają nasrane w głowach:D dlatego krowo dajesz pić to dziecku?? ...:/ może chodzi tylko w nike to Cię stać:D:D he he Ja podaje gerber2 ,podawałam bebilon (nie dlatego że mnie stać:D -sorki nie mogłam się powstrzymać:P ) ale jak przeszłam na bebilon2 mały go nie tolerował i pije gerber 2 a dlatego,że zawiera probiotyki czego nie ma ani bebilon ani bebiko ani nan:)

Gość aanutelka
akurat bebilon też zawiera probiotyki i wcale nie jest taki tani tylko sprawdzony i dobrze tolerowany przez większośc dzieci a gerber no cóż jesli twoje dziecko tolerowało to dobrze

Bebilon NIE zawiera probiotyków !!!!!! Przy wyborze mleka dzwoniłam do kontultanta Bebilonu i pytałam o Probiotyki właśnie i powiedzieli mi,że zawiera tylko prebiotyki (jak większość mm) a probiotyków niE!! HA

Gość patka12345
Aptamil- angielski odpowiednik Bebilonu. Probowalam rożne, tylko to akceptował.

Gość niedługo mama trzeciego
Pierwsze na bebiko, bo nan nie tolerowało, drugie na nan pepti do roku ze względu na skazę, potem bebilon i teraz też mam zamiar bebilon.

aanuelka -spierdalaj

Gość aanutelka
matka -chamidło

Gość MamaCóreczki
Hipp Bio Combiotic, bo kupując I raz patrzyłam, żeby były pro i prebiotyki w sładzie, bo mała miała już na cycku problemy z zaparciami i niechętnie piła inne płyny dla uzupełnienia. Mała od razu zaakceptowała smak, mleko jej nie szkodzi- wręcz przeciwnie, wreszcie zaparcia poszły w niepamięć:) Szkoda tylko, że dosyć drogie...

Gość bebilon
He he dobre:P pieduł pisać nie mozna? Szmaciana mamo?

Gość emcekwadrat
Bebilon AR. Malutkiej strasznie się ulewało po zwykłym bebilonie i hippie. Po bebilonie AR jak ręką odjął.

Gość 4444666666666666699999
cycuś a pozniej mleko od krowy albo z kartonu

Hipp comfort combiotic bo jest nna wzdecia i zaparcia poza tym. ma pre i probiotyki. wczesniej byl nan i bebilon ale byly problemy z kupkami.

Gość chce wybrac mlekoo
Tylko bebilon i hipp ?? kurcze tez chcialam hipp ,ale go ciężko dostać u mnie..:/

Ja daję bebiko. Starsza córka też je dostawała. Bebiko można też kupić zarówno HA (hipoalergiczne) jak i z dodatkiem kleiku ryżowego, a mleko 3 o smaku bananowym. Cena też jest zaletą :)

Gość Może dopowiem
Każe mleko jest dobre, ale nie każde dziecko toleruje. Moje pije Nan, na początku dawałam Enfamil, ale też mam problem z kupieniem go u nas, więc spróbowałam Nan bo jest w Biedronie i na początku lekko ulewał ale po 3 dniach nie było już żadnych reakcji. Tak naprawdę to te mleka się niewiele różnią więc naprawdę nie zrobisz krzywdy dziecku jak dasz Nan albo Bebiko.

na stronie hipp podane sa markety gdzie jest dostepny. moj hipp comfot to w ogole hardcore do znalezienia. mozesz kupic mleko na ich stronie - przesylka gratis a cena jak w sklepie.

Gość hmmm... nie bałdzo
Ja podaj Hippa 3ke, poleci lekarz i jest OK. Do 13 miesiaca corka byla na moim mleku, 13 miesiecz doilam laktatorem dzien w dzien.