Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Onaaaaaaaaaaaaa

Jak mu powiedziec o swoich pragnieniach?

Polecane posty

Gość Onaaaaaaaaaaaaa

Hej, dziewczyne jak mowicie swoim mezczyznom o swoich pragnieniach seksualnych? Pokazujecie czy mowicie wprost? A moze dajecie lekko do zrozumienia. Chcialabym powiedziec to i owo ale jakos sie wstydze...

Gość ksiondz mateusz
muw ja cie wysucham :) powic co ci na duszy lerzy. morze coś poradzem :)

Facet odbiera proste komunikaty. Nie ma nic bardziej wkurwiającego jak domyślanie się, czego chce kobieta. Powiedz mu wprost, tak będzie najprościej

Gość ...............imaginre
Jeżeli faktycznie wstydzisz się to po prostu napisz mu sms i zobaczysz jaka będzie jego reakcja.

Gość ...............imaginre
ja swojemu koledze w gimnazjum też napisałam i się nie obraził :P

dajcie spokój! nie słuchaj ich!!! z facetem to trza delikatnie, musisz wyczuć czy to co mu zaproponujesz nie urazi jego "ego" bo jak chcesz zaprosić do łóżka jeszcze jednego faceta to lepiej pozostaw to w sferze fantazji(no chyba, że chodzi o dziewczynę;))jesli chcesz zeby cie uderzył, klapsik w pupę i te sprawy to lepiej sama to zrób podczas seksu, jak zobaczy powinien powtórzyć po tobie, napisz co dokładnie chcesz mu zaproponować?:D

Gość Onaaaaaaaaaaaaa
no chciałabym mu zrobić klocka na klacie, jednak krępuję sie o tym mu powiedzieć :(

a nie...to z tym to bez krępacji 🖐️ jak to się mówi: wal prosto z mostu, tzn z dopy...więcej nie pomogę nie mam doświadczenia