Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Monikaaaaaaa2135

Zauroczylam się lub zakochalam z kimś co

Polecane posty

Gość Monikaaaaaaa2135

czesto pokazuje ,ze ma mnie w dupie... tzn nie jest chamski ,ale mnie często olewa .. co mam robic? nie zalezy mu na mnie? :( tzn niby sie odzywa codziennie ,ale czasem ma mnie poprostu w dupie i np nie odpisuje cały dzien :(

nie pokazuj mu że Ci na nim zależy niech on się zainteresuje tobą nie pisz do niego pierwsza. przeczekaj

jesli już w to sie wkreciłas to bedzie boleć. Może odpuść? Zyjemy w czasach tel. komurkowych gdyby chciał to juz dawno by sie odezwał. Tak mysle

Gość Monikaaaaaaa2135
andzia- on się niby odzywa ,ale jednocześnie mnie olewa tzn jak ja coś czasem napisze np nie odpisuje... a ja sie wtedy martwie i tak to juz jest. Nie narzucam mu sie napewno bo to on cześciej pisze

Gość gnojek ale taki prawdziwy
może postaraj się pisać coś ciekawszego, mądrzejszego... bo może to co piszesz jest rzeczywiście nudne i nie chce mu się na to odpisywać... spróbuj go czymś zaciekawić... jeśli ci się nie uda, jeśli nic co ciebie ciekawi jego nie zaciekawi to znaczy, że macie zupełnie inne zainteresowania, inne gusta i raczej ciężko wam będzie znaleźć wspólny język i spędzać z sobą więcej czasu (bo po co spędzać czas z kimś, kto zawsze lubi coś innego, woli coś innego, czymś innym się interesuje itd. itd... )