Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

RobertLee

dlaczego brzydcy ludzie chcą mieć dzieci?

Polecane posty

pierwszy lepszy przykład z brzegu: rodzice są ponadprzeciętnie niscy więc dziecko które wyprodukują też będzie bardzo niskie pół biedy jeżeli to będzie córka, ale jak to będzie syn to będzie miał przesrane życie przez parę lat pewnie będzie się miotał i zakładał topiki na kafeterii o znaczeniu wzrostu, potem da sobie spokój ale te pierwsze negatywne doświadczenia z dziewczynami zupełnie i trwale zniszczą mu psychikę czy naprawdę chcecie żeby wasze dziecko przez takie coś przechodziło?

Tak to jest,że nieraz brzydcy chcą a ładni nie chcą- różnie to jest.Wzrost to akurat nie problem,ale jeśli ktoś jest odrażająco brzydki jakiś zdeformowany to powinien poważnie pomyśleć nad tym czy mieć to dziecko...

Gość ojtam ojtam
zapytaj rodziców 🖐️

Gość nawet mnie to cieszy
Przecietni czesto robia ladne dzieci a ci ladni to niejednokrotnie wychodza brzydale, takze ciezko powiedziec i to jest ruletka bo nie ma gwarancji ze bede miec sliczne dziecko :D Przyjaciel przecietny ale ksztalt glowy, rysy bardzo ok z zona brzydula splodzili sliczna coreczke, a jesli chodzi o wzrost- moi rodzice byli niscy- 160 cm ja mam 165 cm, 1 brat 174, 2 brat 174, trzeci brat 177 takze tez sie to nie zgadza hmm moze wine ponosza hormony w drobiu :P kuzynka ma corke, ktora wyrosla na 162 a sama ma 164, maz 177 hmm

Gość Niroillg
Wzrost to nie wszystko mam 170jestem facet brzydko mówiąc rucham która chce :P i cieszę się że mam taki wzrost. Nie każdy jest taki frajer jak ty żeby zakładać topici i się zalic na kafe :classic_cool:

Gość 56bzdura moj ojciec 170 , matk
ja 175 siorka 172, jestesmy piekne szczuple kozki na nas miowia a mataka z ojcem nic ciekawego:)

przecież wiadomo, że w tych przypadkach że z niskich rodziców jest wysokie dziecko to matka dała na boku dupy jakiemuś wysokiemu właśnie z troski o dziecko :D

Gość a co to niskich dziewczyn
na świecie nie ma ? Bycie niskim to jeszcze nie brzydota. Jest dużo niskich mężczyzn i kobiet którzy mają ładne twarze i mają duże powodzenie. Taki Prince np. był bardzo niziutki i zobacz jaki dżolo w teledyskach. Bóg jeden wie ile miał kobiet w łóżku. Trzeba mieć odpowiednią twarz i przebojowy charakter po prostu. Albo chociaż mieć tylko ten charakter. Niekórzy są tacy że potrafią charakterem nadrobić wszystko. Jednak na kafeterii to takich osobników to nie ma. Tutaj są sami nieudacznicy z pod tym względem. A co do mnożenia się to brzydkich ludzi to weź pod uwagę przykłady zw świata showbiznesu. Takie sławna i gorąca pary jak np. Demi Moore i Bruce Willis wydawałoby się że powinni miec piękne dzieci a córy na miss świata nie mają predyspozycji albo taki Alec Baldwin i Kim Basinger takie niegdyś symbole seksu a córke mają bardzo przeciętną z wyglądu niczym się niewyróżniającą. Takie przykłady można by mnożyć. Ładni ludzie nie gwarantują ładnych dzieci.

Gość a co to niskich dziewczyn
RobertLee Twoja wypowiedź zaświadczyła niestety o debiliźmie

Gość pistacjaaaa
Robert Lee, wstaw swoja fotke pieknisiu, posmiejemy sie 🖐️

Gość dfgfgfd
Ja też jestem wyższy od rodziców, ojciec ma około 180 cm, a ja 185 :classic_cool: Matka jest niska, jakieś 16x cm :classic_cool:

Gość ja z kolei mam 172 cm wzrostu
a mój ojciec jest drobnej postury i dużo niższy ode mnie mimo że jestem kobietą, ale genetycznie na 100% jest moim ojcem bo mam dużo cech po nim, rysy twarzy (no takie niefajne ewidentnie po ojcu) i chuda sylwetka. Mój ojciec ja i mój brat możemy żreć na potęge a i tak będziemy chudzi jak tyczki

Gość pistacjaaaa
Chyba nie doczekamy sie fotki Roberta Lee. Poszedl w cholere do swojej dziupli, swistak jeden 🖐️

Gość Monikaaaaaaa2135
To nie jest takie oczywiste ,że jeśli rodzice maja takie ,a nie inne cechy to i dziecko je odziedziczy. Geny ,które przekazują rodzice moga ujawnic u dziecka cechy ich przodków nawet sprzed paru pokolen. Nawet nie zawsze siostry/bracia są do siebie podobni czy inne spokrewnione osoby