Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

córka mafi

czemu tu sa sami przeciwnicy ciazy? hmm posłucham chetnie

Polecane posty

czemu tu sa sami przeciwnicy ciazy? hmm posłucham chetnie, codziennie trafiam na cos takiego jak 2min temu, ze tu nikt nie uwaza ciazy dzieci itp.

Gość .e.s.p.
Se rób i se chowaj . Moje blogoslawienstwo. 🖐️

se zrobiłam ponad 10 lat temu i se chowam;d dzieki bogu ;d i dalej to robie;d ale oczekuje odpowiedzi kogos wykształconego, niestety to nie miało sensu co piszesz, w zaden sposób nie pada odpowiedz na pytanie, ale tak jest pewnie z rodziny pijaków jestes i zanidbania z podstawówki problem czytania ze zrozumieniem sie kłania

Gość .e.s.p.
Po prostu mam to w dupie a ty nie łapiesz aluzji. Zresztą też powinnaś to tam mieć.

Bo tu siedzią dzieci co nie lubią dzieci :D zreszta po wypowiedziach można wywnioskować ze mało tu normalnych osób :D

hmmm ok, wszystko tak, ze dzieci, ze biedne, ze z rodzin patologicznych itp. dziwi mnie ta wrogosc.!!! niedawno napisała dziewczyna ze che sie dowiedziec cos o ciazy, a juz jej ktos napisał ze zabija ja tu bo tu wszyscy sa any, dla tego załozyłam temat i czekam na choc jedna odpowiedz z sensem!!!

Gość .e.s.p.
Polska to jedna wielka patologia, nawet pod biedronką potrafią się pobić o kabanosy ;D

Córko mafi więc Ci odpowiadam Mało tu normalnych osób :/ chyba jesteś 'świeżynką' na kafe i nie poznałaś tutejszych ludków

e.s.p tak było zawsze i bedzie od czasów komuny co do biedronki nic sie nie zmieniło, al edalej nie ma nic wspólnego z tematem. bo choc czasy były chujowe wielu ludziom to i tak mieli dzieci;/ takze bez sensu to co pokazujesz

Gość .e.s.p.
Ci co chcą to mają , większość nie chce bo 1200zł to za mało na życie .

Gość .e.s.p.
Czasy były chujowe ale każdy miał mieszkanie i OBOWIAZEK pracy, jak nie było to mu znajdowali prace.... pilnowanie trawy żeby nie uciekła.

Gość gieroy
Są tu zwolenniczki tzw. brudnego analu?Tzn. ,że w dziewczyna nie myje pupy po wypróżnieniu i zostają w odbycie drobinki kału, które też dają poślizg.Smród, który temu towarzyszy jest podniecający:)

a odpowiedzi konkretnej brak, potrafią tylko pisac bezimiennie do innych ludzi tematu "urodzisz potworka ...." "zeby zdechł" itp.. czekam no kogos kto powie cos ciekawego, i nie ineteresuje mnie ze rucha matke, badz trzyma zdechłego kota w lodówce, bo pewnie tacy napisza;d mnie interesuja w miare wykształceni ludzie którzy swiadomi o tym opowiedza

Gość .e.s.p.
To sobie złe miejsce wybrałaś. Po pierwsze idź na ciążowy a najlepiej na inne forum .

ale ja nie mam potzreby isc na inne forum, bo ja nie mam problemu! dziwi mnie to tylko ze jak jakas laska załozy temat o dzieciach to jada po niej jak by kogos zabiła, a prawda jest inna to -jak ktos ukradnie cos by nakarmic kogos- to mówią złodziej, zabic go itp, i we wiadomosciach podaja np. maciek kowalski, ale jak ktos zrobi cos złego to mówią - maciek k. i buzie zasłaniaja! zamiast odwrotnie, tak samo jest na tym forum , zamiast sie cieszyc cudzym szczesciem kazdy złozyczy. i dale jnie wiem czemu

Gość .e.s.p.
Czy do ciebie nie dociera że tu siedzą bachory i znudzone gimbusy ? Nie, jak widać nie dociera.

20:46 [zgłoś do usunięcia].e.s.p. Se rób i se chowaj . Moje blogoslawienstwo. to ty jestes tym bahorem i gimbusem? sam to napisałes/łas niedawno, a teraz dopiero piszesz z sensem

Gość .e.s.p.
A ty jesteś ciężko kumająca :P

córka mafi-właśnie sam się do tego przyznał/a. Większość ludzi na Kafeterii umie tylko krytykować i obrażać innych, cokolwiek by się nie napisało. Co do tematu-ja nie jestem przeciwniczką ciąży. Wręcz przeciwnie, chcę mieć dzieci, ale za 10lat. Nie rozumiem tylko kobiet, które ulegają presji i wcześnie decydują się na macierzyństwo.

Max Zander vel Klaun , odpowiedz choc jedna padnie konkretna jak napisze mi ktos kto ma swój wiek pozycje itp, ze nie ma bo.....

Gość .e.s.p.
WIek, pozycje , ale wymagania :D Może nie ma BO NIE, jeden ma psa a drugi nienawidzi psów (i tu można wymienić 100 powodów)

Gość studentka 26
ja jestem na drugim roku doktoratu, na ten moment nie wyobrazam sobie dziecka zwlaszcza ze z partnerem stalym jestem teraz dopiero troche ponad 2 lata. po doktoracie chce robic habilitacje wiec sie bedzie to ciaglo nastepne lata nie mam czasu na zycie prywatne ciagle jestem z laboratorium , w terenie lub na wyjazdach na konferencje, nie wyobrazam sobei zeby nagle to wszytsko rzucic albo zwolnc bo kocham to co robie a dziecko to jednak obowiazek tyle, poza tym nie uwazam ze jest tu wiele przeciwnikow dzieci bo co 3 temat jest o ciazy0

jestem fanką Realu Madryt bardzo zdrowe i rozsadne rozumowanie, normalna kobieta nie ma nic przeciwko ciazy, a zwłaszcza u kogos innego. czyli na forum powinny powstawac tematy typu " mam małego lat 21"

do studentki, czasem tak jest jak piszesz, al eja teakze podczas nauki n auniwerku miałam dziecko, po prostu do dzieci sie nie dorasta bo zawsze bedzie cos nie ta, dzieci sie po prostu ma!

Gość .e.s.p.
Naukowo stwierdzono ze nie wszyscy maja instynkt macierzyński , a mieć po to żeby mieć ? może powiesz po co ?

Gość Małe ślicznie nieporozne
Jestem przeciwna bo widze jak wyglada to cale rodzicielstwo, tutaj i na calym swiecie, nie trzeba daleko szukac. Wiekszosc rodzicow bezmyslenie plodzi potomstwo, traktuje to jako naturalna kolej rzeczy/zycia. Bardzo mi to przeszkadza, spoleczenstwo w wiekszosci jest nieszczesliwe, glupie, skrzywdzone, jaki ma sens rozmnazanie sie skoro tak beznadziejnie to wyglada, i jeszcze warunki zycia, 70% ludzie na swiecie zyje w ubostwie, w glowie sie to nie miesci, ja jestem za jakas wojna, albo lepiej- za oswieceniem szarej masy, przebudzeniem. Taki nieporzadek swiata to nieuchronny koniec, wieczna przemoc, glod, brak szacunku do drugiego zycia a wicie tych gniazd? W ktorych czesto tez brakuje milosci... szkoda pisac. Nie rodze bo jestem odpowiedzialna, natomiast mysle powaznie o adopcji, zawsze uwielbialam dzieci a instynkt macierzynski wrecz nakazuje zatroszczyc sie sierotkami, tak jak robia to zwierzeta, duzo mozna sie od nich nauczyc, tylko trzeba obserwowac cos wiecej niz swoj koniuszek nosa.