Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość legiana

GoldsGym - Warszawa - Wilanów

Polecane posty

Gość legiana

Czy ktoś z Was chodzi na tą siłownię? Jakie wrażenie? Bywam tam na fitness, konkretnie na zumbie, ale mało osób znam. Jeśli się tam pojawiacie to piszcie ;-)

Gość radek bielek
Chodzę tam 2 razy w tygodniu - na siłownię. Jest ok. Sprzętu pod dostatkiem. Zrezygnowałem z poprzedniej siłowni na której bywało, że po 15 minut czekało się w kolejne na ławkę. W GoldsGym nie ma takich jaj. A fakt, że mają basen i spa działa tylko na plus, chociaż z tego korzystam wyłącznie sporadycznie.

Gość markalisa
Byłam tam na zumbie po raz pierwszy i zamierzam teraz chodzić systematycznie. Bardzo miła ekipa, przyjemni ludzie. Instruktor ok. Najważniejsze jest dla mnie to, że rzeczywiście już po pierwszych zajęciach zmieniła się moja waga - szok. Słyszałam, że zumba pozwala się odchudzić, ale że aż tak szybko?

Gość kamil wawa
Chodzę tam od 3 miesięcy - bardzo fajne miejsce, jednak z lepszych siłowni, na jakich byłem. Bardzo dobry sprzęt, pomocni instruktorzy. Chodzi tam również moja dziewczyna, ale na fitness, ja bywam także na basenie. Generalnie - wszystko w najlepszym porządku.

Gość dominika ujek
Od marca zaczynam chodzić na zumbę do GoldsGym. Moja kumpela mnie zaciągnęła. Pierwsza raz mam już za sobą - moja kondycja jest kiepska, ale jakoś dałam sobie radę. Było naprawdę super, zabawa jest przednia. Liczę, że uda mi się w ten sposób stracić całą nadwagę...

Gość ania luta
Od kwietnia chodzę na zajęcia fitness AQUA. Raz spróbowałam na wakacjach - nie powiem, wszystko bolało, ale dla mojego ciała było to zbawienne. Po raz pierwszy normalnie jedząc nie przytyłam na wakacjach. Zobaczymy czy w polskim klubie fitness efekt będzie podobny ;-)

Gość marta wilanow
Super miejsce ;-) Zumba - to jest to. Nie wyobrażam sobie teraz tygodnia bez zumby, super zabawa, no i ile straciłam przy tym kg. Do tego w GoldsGym mają basen - bywam 3 razy na tydzień. Kogo jeszcze można spotkać?

Gość gość
Nie jeść jak świnia, to jest to.

Gość zinka k.
Od przyszłego tygodnia będę chodziła tam z moją koleżanką na fitness. Interesuje mnie joga, zobaczymy jak wyjdzie czasowo i czy będzie mi się podobało. Moda na ruszanie się, w końcu dotknęła nawet mnie ;-)

Gość pytunia
a moze ktos pobiega albo pogra na orliku ...;:)?

Gość Sandra35
ja chodzę na Targówek do Saturn Fitness, co prawda daleko mam stąd do domu, ale zajęcia są na prawdę fajne , prowadzący z pasja podchodzą do tego co robią i zarażają tym optymizmem uczestników zajęć :) polecam też przejść się tu na Zumbę- jest genialna :) zarówno u Łukasz, jak i Arka :)

Gość Sikio78
w Saturnie mają ciekawą promocję na wypróbowanie klubu no i przede wszystkim instruktorów - zupełnie za darmo można pochodzić tydzień i sprawdzić czy warto - ja już swój karnet wykorzystałam i przymierzam się do kupienia całego karnetu :)

Gość Sakh
Zawsze możesz poszukać jakie po prostu są dostępne zajęcia sportowe w okolicy, np. w wyszukiwarce FitPlanner.pl znajdziesz tu link https://www.fitplanner.pl/joga/warszawa/wilanow do klubów z jogą w dzielnicy Wilanów, a gdybyś szukała opinii to też można ich tam poszukać na stronie lub samemu wystawić ;)

A słyszeliście o Artis Wellness Club - to nowość, dopiero co otwierają, ale maja niezłą ofertę i fajną kadrę trenerską. Dziewczyny, któraś się wybiera? :) :) :)

Jeżeli jesteście zainteresowane indywidualnymi treningami jogi lub fitness zobaczcie stronę http://lepszytrener.pl/ można tam znaleźć doświadczonych trenerów z praktycznie każdej dyscypliny :)