Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kalina22

Od jutra będę pewna siebie i odważna! Kto ze mną?

Polecane posty

Gość kalina22

jestem bardzo nieśmiała, wszystkiego się wstydzę, masakra jakaś... Chcę być wkońcu odważna i pewna siebie i iść przez życie z podniesioną głową. Mam nadzieję że tyutaj znajdę osoby które mają podobny problem i że wspólnie przejdziemy "terapię" i będziemy się wspierać.

Gość kalina22
naprawdę nie ma nikogo kto by się do mnie przyłączył? razem raźniej:)

Gość kalina22
i przestanę się masturbować długimi warzywami:)

Gość kalina22
spadaj podszywie

Gość kalina22
to że "od jutra" to taka przenośnia. Wiem ze niczego nie da się zmienić z dnia na dzien

Gość kalina22
ale ja wszystkie ugotowałam dziś na zupę a jutro już na pewno nie kupię:) uwierz we mnie:)

Gość Daptmdjpi
Ja też taka jestem. ale ja chyba cierpię na depresję. zbieram się żeby isc do przychologa ale nie mam natchnienia... mam małe dziecko ciągle brak czasu. teraz robię prawo i instruktor mi powiedział że brakuje mi odwagi i pewności siebie i to bardzo Widac nawet w czasie jazdy...

Gość kalina22
Daptmdjpi wem co czujesz... tyle że ja mam tak że boję sie do kogoś odezwac bo zaraz burak! i ogólnie nie potrafię komus czegos wprost powiedzieć że mnie np denerwuje... jestem straszny wstydzioch... ludzie odbierają mnie jak dziwaka. Cgce to zmnienic. Czytałam troche w necie na ten temat- podobno pomaga wypisanie na kartce swoich zalet i czytanie ich kilka razy dziennie. Juz zrobiłam taką listę - i chyba pomaga:) bo do tej pory widziałam w sobie tylko złe rzeczy

Gość kalina22
postanowiłam sobie że będę chodziła od jutra wyprostowana i dumna i będę patrzała na wszystkich "z góry" i będę sobie powtarzać że jestem od wszystkich lepsza i że nie mam się czego wstydzić:) wiem, to troche śmieszne ale to taka moja mała terapia:)