Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karolllla24

Bede miala operacje, ktora usunie moje znamie,

Polecane posty

Gość Karolllla24

czyli to przez co cale zycie bylam wytykana palcami. Jednak ja zamiast sie cieszyc jestem podminowana:/ Pewnie to dlatego, ze ze wszystkim jestem jak zwykle sama:/ Wczesniej zawsze mowilam, ze gdyby nie to moje znamie (ogien na twarzy, bardzo widoczny), to zycie byloby latwiejsze, szczegolnie pod wzgledem mojej psychiki. A teraz coraz bardziej zaczynam w to watpic:(

Gość rferfer
dobrze że to usuniesz ,nic się nie bój;)

Gość kikiiiii
ja jestem po usunieciu takiego znamienia, a jakiej jest wielkosci? gdzie konkternie na twarzy?

Gość Karolllla24
Znamie ma srednice ok 12cm, jest po prawej stronie od skroni przez oko, po kawalek policzka i jest bardzo duze i fioletowe. Nie wiem ale jakos nie potrafie sie z tego cieszyc, mimo ze zawsze marzylam zeby sie tego pozbyc:(

Gość kikiiiii
a wiesz jakiego efektu mozesz sie spodziewac? w jaki sposob bede ci usuwac?

Gość Karolllla24
Tak, lekarz mi wyjasnil co i jak.

Gość kikiiiii
ja Cie rozumiem, bo w pewnym sesnsie tez przyzwyczailas sie do swojego wygladu,a po operacji bedziesz wygladac inaczej, i to tez troche potrwa zanim przyzwyczaisz sie do tego nowego wygladu, ja co prawda mialam inny rodzaj znamienia i usuwany w wieku kilku miesiecy, wiec nawet go nie pamietam, ale slad zostal, blizna na policzku.

Gość Sadczxm
Glowa do gory. Rozumiem, ze zycie z widocznym defektem jest bardzo trudne i pewnie przez te lata nauczylas sie juz z tym zyc i pogodzilas z faktem ze ludzie zwracaja na to uwage. Z drugiej jednak strony uwazam ze moze nie powinnas traktowac operacji jako sposobu dzieki ktoremu zycie bedzie latwiejsze a wszystkie problemy znikna.

Gość Karollla24.
Dziekuje za slowa otuchy