Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość herwhweiuhie

Zaczęłam tyć... metabolizm sięzatrzymał?

Polecane posty

Gość herwhweiuhie

Mam 22 lat, przez większość życia niedowagęi kompleksy na jej punkcie, chodziłam nawet do dietetyka, bo bardzo chciałam przytyć. Jadłam wszystko (zero ograniczeń). Ostatnio zauważyłam, że mimo, że jem mniej, waga stoi, a ja zrobiłam sięjakaśtaka bardziej okrągła, i w sumie wcale mi sieto nie podoba. Nie wiem czemu narzekałam na swojąchudość :O Czy w tym wieku metabolizm jużzwalnia?

Gość chuda uda
nie wiem, ja tez chcialam kiedy przytyc, jadlam za 3 przytylam do 50 kg i mi sie odwidziala, zaczelam jesc normalnie i od liceum waga stoi w miejscu, ani drgnie, moze na starosc cos sie zmieni choc nie sadze, moja mama wazy 47 kg cale swoje dorosle zycie

Gość ewelinamaaaaaaaaaaa
Od lat zmagałam się z moimi kg! Próbowałam różnych sposobów na pozbycie się nadwagi, ale waga wracała. Aż wreszcie ktoś polecił coś rewelacyjnego!Nawet nie wiem kiedy zgubiłam te kg, wiem tylko ze nie glodowalam i jadłam ulubione moje potrawy a chudłam. Waga nie wróciła:) a wszystko dzieki diecie zakupionej na allegro u uzytkownika dietek1 polecam a komentarze mowia same za siebie... http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=23382927

Gość qwzxczxyt
metabolizm sie zmienia. moja siostra też była anorektycznie chuda- teraz wspomina to z rozrzewnieniem, bo musi uważać co je i nie jest już ani chuda ani szczupła, tylko "normalna"

Gość lewa nogaa
metabolizmem mozna sterowac