Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakis czarny mam

Wczoraj widzialam kobiete w takich kaloszach-gdzie mozna je kupic?

Polecane posty

Gość donatellaach
no masz napisane że dostawa do polski ,ohydne te kalosze:(

Gość msnally
no ohydne :P podobne kupisz za 10 zł czy mniej.. żadnej różnicy nie mają heh

Gość jakis czarny mam
ohydne?:(

ja mam kalosze Hunter ale nie od Jimmy Choo:P Buty od Choo wole inne mimo wszystko. Te kalosze sa paskudne i niggdy bym ich nie wlozyla.

Gość donatellaach
ohydne,zajmuję się projektowaniem i modą .

Gość naskckas
obawiam sie,że nie stac cie na nie :P a buty fakt faktem niebanalne i stylowe te co piszą,że brzydkie pewnie chodzą w zamszowych z targu a ich ikoną mody jest jola rutowicz :D

Gość jakis czarny mam
anabelle te Twoje to sie za bardzo blyszcza nicmas cos tam skad wiesz czy mnie nie stac?:P spoko mam sponsora

Gość donatellaach
niestety te kalosze są de mode ,wogóle kalosze już są w odwrocie .Nogi w nich capią

Gość dobra--mama--x
Moze jestem zacofana ale nadal nie wiem jak mozna latac w kaloszach po miescie jak nie ma deszczu i blota.

one sie blyszcza na zdjeciu tak:D na zywo wygladaja normalniej:P ale mozna tez wybrac matowe jesli ktos chce. Tak czy siak to kalosze, te buty sie nosi w deszczowa pogode:) A tekst, ze kogos nie stac jest smieszny:D

Gość jakis czarny mam
mamo wczoraj lalo u nas juz ponad tydzien leje ja bede je tylko ubierala na deszcz

Gość jakis czarny mam
Boje się tylko, że będzie mi jebało z girów, przecie to sama guma.

Gość eneduelikufake.
Co Za Shit!!!!!!!!!

Gość naskckas
jejku widać,że nigy nie miałyście porzadnego obuwia!!!!!kobiety!!!!!kalosze nie są wyznacznikiem tego,że pada deszcz!!kolejny głupi stereotyp pan zaszczutych groeską szarej polski!!! po drugie obuwie np własnie jimmy choo są drogie i są porządne.wykonane z gumy a w środku materiał!!!porzadny materiał!!!a wiec jeśli nie masz problemów z grzybicą stóp, czy innym tego typu badziewiem to nogi ci nie beda smierdziec ;]

Obuwie Jimmy Choo to cos lepszego tzw. klasa wyzsza, ale nie zmienia to faktu, ze kalosze nosi sie w deszcz i w pogode gdy jest bloto. Mam szpili od Jimmy Choo, ale nie wloze ich na spacer z psem prawda? Tak samo kaloszy nie zalozysz na impreze.

Gość naskckas
ja będę nosiła przy takich upałach jak były zeszłego lata, a wy jebcie się na ryje.

zeby nie bylo mieszkam nie w szarej Polsce, ktora pewnie jest tez twoim krajem:O a w miejscu gdzie panie kalosze za gruba kase traktuja jak zwykle obuwie w pogode na deszcz. Tylko tobie to sie kojarzy chyba z awangarda:D

Gość naskckas
haha po jakości Twojej wypowiedzi widzę,że nie mieszkasz w szarej polsce.zapewne w anglii lub holandii jako pracownik produkcyjny.a co do tego,czy dla mnie to awangarda.wiesz nie bede znizała sie do poziomu i wymieniała zdania na temat zamożności.widoczne zyjemy w innej klasie i srodowisku, wiec z pania Anabelle skonczyłam.miłej nocy :D

Gość naskckas
aaa żyje w polsce i jestem z tego dumna :).nie musze wyjezdzac za chlebem do innego kraju.pozdrawiam

Gość Nie_nadaję_sięcasda
Ale jebnięta gardzi tymi co na produkcji robią. Zdechłabyś z głodu gdyby wszyscy obrazili się na Ciebie. Jak można być tak ograniczonym. Te wszystkie pierdoły albo jedzenie to z dupy się biorą ? Czy może ktoś na produkcji zapierdala ?

Gość Nie_nadaję_sięcasda
za elementarny brak szacunku dla pracy ludzkiej powinno się spalić Cię na stosie. Może bardziej szanujesz kurwy, które nazywają się dziewczynami sponsorowanymi. Ty natomiast uważasz, że radzą sobie dziewczyny.

ani Uk ani Holonidia ani pracownik produkcji:D Pomylilas sie, w kraju gdzie mieszkam te kalosze to kalosze, a nie obuwie jakim chwalic sie mozna:D

naskckas nie musisz moze wyjezdzac, ale musisz za to operowac wykrzyknikami jak niezrownowazona osoba i pisac, ze kalosze to nie obuwie na pogode deszczowa:D