Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BSA

Co byście zrobiły swojemu chłopakowi, jak by was nagrał ukrytą kamerą.

Polecane posty

Gość BSA

W sytuacji jak uprawiacie seks, albo się kąpiecie. Przykładowo czy zerwalibyście z nim, czy raczej wybaczyli? Tym bardziej jak by taki filmik umieścił w sieci. No i jak byście się czuli.

Gość BSA
fiku mikuuu_nawet jak by był twoim chłopakiem, cię przeprosił i był by przystojnym brunetem?

Gość kredka bambino
nie bylby juz moim chlopakiem i tez donioslabym na policje

Gość BSA
Tak szybko byście z swojego chłopaka zrezygnowały?

Gość BSA
A wiecie że wasi faceci w większości to lubią się pochwalić swoimi podbojami i was nagrywają z ukrytej kamery, a potem sie chwalom kumplom i umieszczają to w sieci. Chyba nawet nie wiecie, jacy są faceci.

Gość kredka bambino
Tak bez wiekszego zalu.

Gość kredka bambino
wiadomo, ze facaci to w wiekszosci gnoje, ale na szczescie nie wszyscy

Gość BSA
Wstydzicie się swojej nagości? W sumie czego byście się miały wstydzić? Tego że seks uprawiacie? Czy tego że jesteście puszczalskie?

Gość firanki są passe
Ilona felicjańska miała kilka mies temu taki przypadek. Po rozwodzie poznała pewnego gościa(on jest paparazzi),i któregos razu jak byli NADZY w łozku on im porobił zdjęcia i puścił je w obieb w mediach. Na jednym zdjeciu on lezy na plecach,a ona na nim i noga zakrywa mu intymności. ZApadłabym sie pod ziemię,gdyby mój facet cos takiego mi zrobił. świadczy to o nim,ze jest nic nie wartym smieciem--jak dla mnie.

Gość BSA
The Demoness- A skĄd wiesz że tego nie robi? Wiesz ile jest portali tego typu i na każdym codziennie po kilkanascie nowych fimów z ukrytej kamery, jak facet zalicza swoją dziewczynę a ona nawet o tym nie wie że tam jest kamera

Gość BSA
firanki są passe-A skąd wiesz że jak mu obciągasz to cię nie filmuje z ukrytej kamery. Wielu facetów upuplicznia takie foty jak dzziewczyna z nim zerwie, to taki rodzaj zemsty.

Gość firanki są passe
mój mąz jest człowiekiem poważnym i odpowiedzialnym. Nigdy nie przyszłoby mu do głowy nagrywać naszego intymnego zbliżenia kamerą czy aparatem. nie zniżę się do poziomu ulicznicy,wybacz. szanuję sie jako kobieta i mój partner też zna granice dobrego smaku. Nie jestem prymitywem...

Gość BSA
firanki są passe-Myślę że te główne bohaterki tych filmików, to to samo by powiedziały o swoich partnerach...

Gość firanki są passe
jestem mężatką 9 lat i nigdy mąz mnie nie nagrywał,nie zyczę sobie tego. może mnie ogladać naga do woli,ale nie pozwolę przekraczać granicy dobrego smaku. NIe znasz nas to nie mierz wszystkich jedna miarą🖐️ suki moga nawet skakac po suficie i nagrywać wytryski do pyska i puszczać to w necie. nic mnie to nie obchodzi🖐️ jak ktoś nie szanuje SIEBIE I SWOJEGO CIAŁ I PARTNERA to niech sobie pozwala.

Gość firanki są passe
nie poszłabym do łozka z mężczzyną,który chciałby nas/mnie nagrywać. żenada i prymitywizm🖐️

Gość BSA
firanki są passe-Myślisz że po 9 latach nadal chce cię oglądać nago?

Gość BSA
firanki są passe-A jeśli nagrywanie to taka "gra wstępna'? Uprawiasz seks jedynie po "bożemu"?

Gość Piękna otwiera drzwi
a co ona na to??? juz sie wypowiedziala?

nagrywanie kogos bez jego zgody jest złe tak jak stalking prywatnosc nalezy cenic i szaqnowac nie tylko u siebie nawet jelsi kobieta godzi sie na nagranie filmu to nie upowazania to inne osobydo rzadzenia nim samemu... prawo trzeba zmienic na restrykcyjne ten kto wrzuca film bez zgody podlega grzywnie srogiej..i tyle

Gość firanki są passe
taknadal chce mnie oglądać nago i z rozkosza to robi. Po prostu szanujemy się nawzajem,kochamy i pożadamy się tak samo jak na początku. Na grę wstepna mam inny patent niż nagrywanie;) Czy uprawiam seks jedynie po bożemu? a skad taka teza? Jestem super suczką w łozku,skoro mój partner pożąda mnie tak samo jak na początku,lubię ostro się kochać,nieraz sie przebieram,wiążę mojego M:P, uwielbiam wytryski na buzię,ostre słowa w trakcie itp.

Gość firanki są passe
felicjańska co na to? Od razu po publikacji wystosowal do mediów oświadczenie,ze zrbił to bez jej zgody a cwela parszywego pogoniła. szkoda mi tej dziewczyny. kazy ma prawo po pelniać błędy w zyciu,a teraz..zaufała takiemu lujowi a on parfidnie to wykorzystał. CWEL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dobrze zrobiła.. chyba chodziło mu o slawe.. co chcialbyc 2 lenonem? obrzydliwe to co robil lenon i joko ono..jakies dziwki z ich sypialni gwiazdy sa nienormalne..kogo to obchodzi? chyba tez pysznil sie tym, ze go taka modelka chciala.. nie wiem po co kobiety zgadzaja sie na fimly foty itp a jak kiedys ludzie w 19 wieku? ijakos sie kochali.