Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość roszPunkaLunka

co sądzicie o dziewczynach bez biustu?

Polecane posty

Gość roszPunkaLunka

i jak wy dziewczyny, wypychacie czy pusta klate zostawiacie? ja jestem plaska jak decha i wypycham,bo czuje sie jak facet..

Gość Ja to samo.....
23 lata na karku a cycki jak u 13-latki ! Ale nie wypycham staram sie chodzic w bluzkach zakrywajace moje niedoskonalosci !

Gość to ty chyba nie wiesz...
...jakie cycki dzisiaj mają 13 latki :classic_cool:

Gość Ktoś38
male piersi sa sliczne a brak piersi to jeszcze takiej nie widzialem

Gość roszPunkaLunka
mam 18 lat. zaczelam wypychac juz w gimn,bo chlopcy sie ze mnie nasmiewali. dzis glupio sie czuje z pustym stanikiem,ale nie mam odwagi nagle pokazac,ze nic nie mam. a naprawde nie mam nic,nawet na cm nie odstaja,same suty i nic wiecej...:(

Gość Ja to samo.....
No tez prawda z tymi 13-nastkami..... K**wa to tego jeszcze brakuje bym malolatom zazdroscila. O fuck !

Gość TomaszRzów
jakbym się zakochał w jakiejś kobiecie to wielkość piersi by mi nie przeszkadzał. W pełni bym ją zaakceptował i tak myśli każdy normalny facet, zdrowozsądkowy. Jak ktoś Cię pokocha to i w pełni zaakceptuje. Grunt żebyś Ty wówczas była się pewnie i akceptowana. Bo nie wielkość cyckow jest najważniejsza :)

Gość dziś na pomarańczowo
ja uważam, że nie mam biustu, może malutkie B (takie noszę biustonosze, A jest za małe), ale jakoś przywykłam i nic nie wypycham. może dlatego, że za stara na to jestem, a jak byłam nastolatką, to biust miałam całkiem spory (odchudziłam się i mi poleciało). a faceci? jak się komuś nie podobam, to i tak mnie podrywać nie będzie, a jak wpadnę w oko, to widzi od razu, że szału w staniku nie mam :P i po kłopocie.

Gość hehehehehahahahahahehehehehaha
Same sutki to biednie ale facetom to nie przeszkadza. A małe piersi są boskie, od pełnego A do pełnego B, dalej nie idę choć pewnie jakieś ładne C by się znalazło.

Gość SamaJa2
Zawsze zostają biustonosze push up PS. Poczytaj o niedorozwoju piersi/gruczołu piersiowego

Gość TomaszRzów
małe biusty też potrafią być nieźle sexi, oj potrafią hehe. :) także autorko nie przejmuj się :*

Gość Ja to samo.....
No moj facet mowi ze mnie kocha taka jaka jestem jestesmy razem 4 lata i jest b. zazdrosny o mnie- ale ja i tak wiem ze chcialby abym wieksze miala... No i ja sama czulabym sie bardziej sexi

Gość roszPunkaLunka
myślałam,że mnie zjedziecie z góry na dół za wypchany stanik, a tu szok.nie ma krytyki :) ale w tych czasach glownie leca na biust,podobam sie chlopakom,widza,ze cos odstaje,to sie czuje pewniej jakos. gorzej gdy dochodzi do macanka itp. wtedy sie wycofuje. boje sie,ze jak zobaczy moja klate,to wysmieje mnie...dlatego trzymam sie na dystans.. kto by chcial taka zupelnie plaska deche ?

Gość roszPunkaLunka
dziewczyny,ale wy mowicie o MALYM biuscie,a ja mam tylko suty.. CHLOPCY, szczerze..chcielibyscie taka? watpie..

Gość TomaszRzów
jakby było uczucie to mi by to nie przeszkadzało, biust akurat nie ma wpływu na uczucie tylko sama musisz poczuć się pewniejsza bo w przeciwnym razie zróbisz sobie krzywdę. A macać zawsze można w innych bardzo czułych miejscach heh

Gość Umknt
a jesteś jeszcze dziewicą autorko?

Gość roszPunkaLunka
wiem wlasnie..ale tak sie boje tej reakcji,ze ich odrzucam..placze za kazdym razem,ale nie potrafie po prostu..jeden 4 lata za mna chodzil, ze 100razy kosza dostal i odpuscil. choc napewno wiedzial,ze nic nie mam,ale wstydze sie tego,o tym mowic itp.

Gość madame damier
małe piersi miodzio ale brak piersi to musi być niepokojący, w koncu jestes kobietką, ale nie martw sie tym bo facetom naprawdę to nie przeszkadza a moze kiedys zrobisz sobie macrolane albo sztuczne piersi

Macrolane??? Odradzam bedziesz niezadowolona. Koszt taki jak w przypadku implantow a rozmiar o góra 1 piersi powiększysz

Gość roszPunkaLunka
tak,jestem dziewica.i pewnie zostane . no tak,operacja by byla ok,ale brak funduszy. ile taka kosztuje? a poza tym nie podoba mi sie duzy biust,rozmiar B by mi w zupelnosci wystarczyl,gdyby chociaz COS bylo,bylabym naprawde szczesliwa.. a czasem mi przykro,jak siedze w gronie kolezanek,zacznie sie temat biustu i opowiadania o dziewczynach,ktore wypchaly biust i sciagnely stanik przed facetem,a ten wysmial i wywalil. albo jak wgl gadaja o tym,ktora ma wiekszy,to mnie mdli

Gość roszPunkaLunka
wlasnie nie jestem taka chuda,powiedzialabym, ze normalnej raczej sylwetki. i jedzenie idzie mi we wszystko oprocz cyckow. za to mam fajny tylek,musze wam powiedziec :)

Gość roszPunkaLunka
kupa kasy :o za 10lat nie uzbieram...

Gość roszPunkaLunka
nie miałabym z czego spłacić,chodzę do szkoły,nie pracuje.. ale coś pomyśle..

Uwierz mi ze warto...mam znajomą...i ona jest...szczęśliwa,pewna siebie :) po operacji. Jej piersi wyglądają bardzo naturalnie,ma wkładki anatomiczne.