Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Eciapacia

Czy radykalna zmiana wygladu spowoduje wzrost zainteresowania?

Polecane posty

Gość Eciapacia

Czy jednak chodzi o psychike? Niebawem zmieni sie moj wyglad (na lepsze), czy wkoncu stane sie widoczna dla facetow (do tej pory absulutnie bylam niezauwazalna, mimo swoich 26lat nigdy nikt sie mna nie zainteresowal)?

Może tylko wówczas, gdy za nią pójdzie zmiana psychiki, bo sam wygląd - bez dopasowanej psychiki - jest bezwartościowy. Inną sprawą jest docelowy odbiorca, bo może szukasz takiego, który będzie celebrował powierzchowność i nie zdawał sobie sprawy z tego, co ważne.

Gość Mamałyga.
Wzrost zainteresowania napewno spowoduje, ale tylko dlatego, ze jak sama piszesz bedzie to zmiana radykalna. A jesli chodzi o zainteresowanie ze strony facetow, to wyglad musi isc w parze z charakterem.

No nie wiem. Ja ostatnio radykalnie zmieniłam fryzurę, makijaż, ciuchy i nie pomogło. Ale lepiej się czuję ze sobą.

Gość niezbyt przystojna
Mysle, ze podstawowa kwestia to psychika. Ale z tego co piszesz Twoj wyglad ma sie zmienic na lepsze i dzieki temu moze wzrosnie Twoja pewnosc siebie a to bedzie skutkowalo wzrostem Twojej atrakcyjnosci i powodzenia.

Gość allalallalaa
Czasem wystarczy mala zmiana i widac roznice. Ja sobie ostatnio doczepiilam wloski :). Jestem blondynka, teraz mam takie do lopatek z przodu wycieniowane. Bardzo naturalnie sa zrobione, nie wisza jak u rusalki, nie sa za dlugie. Od zawsze marzylam o dlugich wlosach ale moje sa cieniutkie i w koncu sie odwazylam. I powiem Wam ze widze jak sie faceci na mnie patrza. Moje samopoczucie tez sie zmienilo na lepsze, moze to tez ma wplyw na to jak mnie dbieraja inni. Taka rzecz jak dlugie wlosy, dla innych naturalna, dla mnie byla zawsze nieosiagalna. Autorko a jakie zmiany sie u ciebie szykuja?

Gość pompowane cycki nie wystarczą
jeśli masz wredny charakter

Gość dck
doczepiane włosy są ohydne

A możesz zdradzić, jakie zajdą w Twej powierzchowności zmiany?:) Jeśli masz w porządku pod czupryną, to pewnie dostaniesz się do obiegu:D Swoją drogą, to jest okropne. Jesteś brzydki/ka - nie istniejesz. Nie lubię tego świata.

Gość nunioytrg
zmieni sie twoj wyglad, wzrosnie pewnosc siebie - bedzie dobrze ;)

Gość Druidalny
Lady Chatterley - no nie do końca, np. Prince Harry ;)

Gość Eciapacia
Bede miala usuniety defekt z twarzy (bardzo widoczny i odpychajacy).

Gość najpierw nalezy zadbac
o zmiane po kopula czasem, choc mam nadzieje ze u Ciebie tak nie bedzie, pozostaje syndrom np,, bylej grubaski, bylej brzydkiej dziewczyny i zadne zmiany tego nie zniweluja mam nadzieje, ze Tobie sie powiedzie

Gość Konstantynopolitankowneczka

Gość Marloklop
Mysle, ze lepszy wyglad to i wieksza pewnosc siebie, a to z kolei podnosi nasza ogolna atrakcyjnosc.

Gość Marloklop
Lepszy wyglad to wieksza pewnosc siebie, a to z kplei skutkuje wieksza atrakcyjnoscia i powodzeniem.

Gość Podnosnik kafetele
Siupppp

Gość Eciapacia
Zapadniety oczodol