Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukam wózka!

Mamy, bardzo proszę o opinie o tej spacerówce!

Polecane posty

Gość booobooo
wozek jak miliony podobnego szmelcu

Gość szukam wózka!
podnoszę

Gość dobrze raaadze
myslalam,ze cos nowego,wrzucisz,cos fajnego. Wozek jak wozek,nic ciekawego

Gość szukam wózka!
To znaczy co nowego? Klauna skaczącego na trampolinie? Pytam o wózek, w temacie chyba widać :o jak chcesz klauna to szukaj w temacie o klaunach.

Gość szukam wózka!
Wypowie się LOGICZNIE i RZECZOWO jakaś mama? :)

Gość nie tepoku jeden
nie clowna mialam na mysli tylko jakis fajny wozek,cos co oko ucieszy. A ty wstawiasz badziewie i jeszcze oczekujesz,ze ci wszyscy beda bic brawo. Chcialas odpowiedz to masz-wozek jest denny.

Gość ..bejbe
no ja tez uwazam ze ten wozek to taki słaby troche..

Gość szukam wózka!
Jakby miało cieszyć oko, to bym nie pytała na forum tylko bym się na niego gapiła dzień i noc. Ma być praktyczny i stabilny, a ponieważ nie wiem czy jest to pytam kobiety które może go posiadają. Widzę że strasznie trudno tutaj o odrobinę kultury, ja cię nie wyzwę od tępaków, bo się nie zniżę do twojego poziomu. Nie masz wózka, nie pisz. Osoba która ma - proszę o ewentualną wypowiedź.

Gość tak szczerze---
ale sama widzisz,ktos wyrazil swoja opinie a ty o :klaunach: piszesz. Takze poziomem intelektualnym tez nie blyszczysz o co ci chodzi?chcesz ta opinie czy nie? Pisza ci,ze ten wozek to badziewie i co chcesz wiecej?

Gość szukam wózka!
Myślę, że zwykłe opinia, bez dodatków, wyzwisk i ubarwień by wystarczyła. Skoro myślą że badziewie -ok, ja nie wiem, dlatego pytam. Ale trzeba do tego mówić "tępaku", "co tu wrzuciłaś", "ma cieszyć oko" itp.? Więc błyszczą panie, błyszczą. Dzięki, o nic więcej nie pytam, zaraz jeszcze jakaś inna wiązanka pójdzie.

Gość tak szczerze---
nie obrazaj sie:)

Gość kobiety o wzroście 150 cm to
WSTRĘTNY,POSPOLITY.

Gość szukam wózka!
I jeszcze jedno - nie masz pojęcia kto siedzi po drugiej stronie monitora. Internet jest dla wszystkich, dla mądrych i tych głupszych również. Na forum może siedzieć każdy, z nudów albo dlatego że nie może żyć nie pisząc na forum. Jednak wyzywanie kogoś od tępaków i mówienie że się inteligencją nie grzeszy to naprawdę wyrzucanie tylko swoich własnych kompleksów. To że ktoś tutaj o coś zapytał nie znaczy od razu że jest jakimś głupkiem. Więc poniżanie schowaj sobie do kieszeni i wyjmij jak staniesz przed lustrem.

Gość tak szczerze---
wiesz,to nie zawsze jest wyrzucanie swoich kompleksow.Czasem ktos,kto siedzi po tej drugiej stronie monitora moze miec prace socjalna zwiazana wlasnie z przebywaniem z tepakami albo prace jako doradca,gdzie tez ci na co dzien kupa tepakow przeleci przed oczami. Wiec nie generalizujmy.

Gość figa z makieme
Wózek tandetny,juz powinnas to widziec po samym jego zdjeciu.Widac jego wykonanie.A gdze ty chcesz takimi kołami jezdzic na nadchodzaca zime?

ja pracuje w sklepie dzieciecym i powiem ze ten wozek jest normalny, nie jest jakis super "mocny" zwyczajny. mialysmy jeden i bardzo dlugo stał na sklepie.. i jakos juz nie sprowadzamy bo wlasnie nie bardzo sie podobal..

Gość Aldona.y
Miałam bardzo podobny tylko że 5 lat temu.. :) byłam zadowolona, wygodny lekki, fajne skretne koła- najważniejsze ze rozkładał się do pozycji leżacej w prosty sposób.