Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość corka z nauczycielem

Corka urodzila dziecko nauczyciela!!

Polecane posty

Jestem wkurzona. Juz nie tyle na corke ale nauczyciela ktory uwiodl i wykorzystal 17letnia dziewczyna na wycieczce szkolnej. Wzial i zaplodnil. Teraz corka ma 18 lat i dwumiesiecznego syna. Zmusilismy ja z mezem by poszla do sadu o alimenty i zerwala kontakt z tym gosciem, poszlismy do szkoly i powiedzielismy co ten facet zrobil naszemu dziecku. Zostal pozbawiony prawa wykonywania zawodu i koniec jego kariery nauczycielskiej, teraz pracuje w jakiejs fabryce ale nie zaluje dupka.

Gość Iśćie salomonowe posunięcie
"Zostal pozbawiony prawa wykonywania zawodu i koniec jego kariery nauczycielskiej, teraz pracuje w jakiejs fabryce ale nie zaluje dupka." Ciekawe za co będzie bulił alimenty :-D 🖐️

Gość chełm1
sluchaj , pewnie jestes zazdrosna ze stukał twoją córke(moze nawet od kilku lat) a nie ciebie , lecz sie z zazdrosci

Napisałam! Pracuje teraz w jakiejś fabryce, więc nie wyjścia nie ma. Ma zasrany obowiązek płacić alimenty za to co zrobił młodej, biednej i niewinnej dziewczynie.

no i zapomnialam dodac ze on jest czarny i jakis taki maly

Gość Iśćie salomonowe posunięcie
Gówno ma nie obowiązek. Spierdoli z kraju i co mu zrobicie? Córeczka dała dupy to chociaż wy powinniście pomyśleć i zadbać o jak najlepsze zabezpieczenie finansowe córki. Zamiast lepiej się bawić w zemstę...

o 14:54 to zwylky podszyw. On nie jest czarny ani maly, na pierwszy rzut oka to bardzo przystojny facet ktoremu kazda kobieta moglaby ulec, no ja bym nie ulegla bo mam swoje lata ale jakies mlode, glupie dziewcze tak. Skoro zrobil dziecko to ma obowiazek na nie lozyc. Zreszta o zabezpiecznie finansowe corki dbamy ale ten czlowiek musi poniesc konsekwencje.

Gość ze jestes brudaska i pewnie
tak tak 17 letnia dziewczyna nie ma mozgu ??? sorry ale wina jest obustronna, a nie tylko nauczyciela.

Gość jak suka nie da to pies nie...
" ale ten czlowiek musi poniesc konsekwencje. " przecież to ona dała mu doopy dobrowolnie

Ale on jest starszy i powinien byc bardziej odpowiedzialny. On uwiodl corke, rozmawial z nia o wszystkim o jej zyciu o jej problemach i wykorzystal to. My jeszcze pomozemy jej ulozyc sobie zycie bo nic nie stoi na przeszkodzie. Poza tym alimenty od tego faceta naleza sie dziecku.

Gość diviannna
do czego to doszlo zeby nauczyciele bzykali swoje uczenniece, no niezly nauczyciel

Gość jak suka nie da to pies nie...
" alimenty od tego faceta naleza sie dziecku. " jak jest jego ?!

Gość Znając życie to wasza córka
Miała cieczkę i machała temu facetowi tyłkiem przed oczami. Ale oczywiście winny jest (zapewne niewiele starszy) nauczyciel i trzeba mu przejebać papiery :-D Cóż. Mam nadzieję, że facet będzie miał łeb na karku i ucieknie z kraju, a wy nie dostaniecie żadnej kasy z alimentów.🖐️

Gość zaraaaaaaaaaaa
ciesz się, przynajmniej nauczyciel a nie jakiś menel spod bloku! :D jak nauczyciel to dobre geny - madre dziecko bedzie :D

Gość chełm1
napisz nam lepiej dlaczego jestes zazdrosna o to ze nauczyciel stukał ci corke a nie ciebie

Gość żaden argument
Wziął i zapłodnił mnie rozjebało:D :D:classic_cool:

Gość jeszcze nie zwariowałam
wymyśl coś innego, to już było w trudnych sprawach czy tam dlaczego ja :p