Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Danusia777

Potraktował mnie strasznie!!

Polecane posty

Jestem studentką na roku jest zajebisty chłopak. Wysportowany, brunet i wszystkim laską się podoba. Często od mnie pożycza notatki kiedy np zbliża się jakiś test albo pytają na ćwiczeniach. Niestety jego kręcą same szczupłe wysokie dziewczyny. Ja wysoka za bardzo nie jestem 166 cm i nie jestem szczupła ale gruba też nie. Mam grube kości. Ostatnio była impreza studencka i ja byłam kierowcą. Kiedy wszyscy dobrze się bawili zauważyłem swoją miłość jak rozmawia z jakaś laską. Oczywiście taka w jego typie. Po godzinie był już trochę pijany i zapytał mnie czy mogę go odwieść. Powiedziałam ok! Zapytał czy możemy pojechać do mnie i pojechaliśmy. Kiedy byliśmy u mnie On ledwo trzymał się na nogach. Chciałam aby położył się na wersalce a on mnie złapał i pocałował. Widziałam że jest pijany ale bardzo o tym marzyłam. Nie muszę mówić dalej co było.... Było już rano wstałam wcześniej żeby zrobić mu śniadanie. Kiedy obudził się spojrzał na mnie i z przerażoną miną powiedział "co się stało!" szybko praktycznie w biegu ubrał się i wyszedł. Dziwnie się czuje! Jest mi przykro

Gość kazda potwora...
Teraz chlopaczyna bedzie miał realne musisz być wyjątkowo paskudna

Gość mmmm1234
taka przyszłość narodu

To znaczy zimny prysznic z samego rana. K... co ty myślałaś, że jesteś jakaś Esmerladą czy Stelliną i będzie jak w telenoweli? On ma nauczkę nie pić więcej bo później dostaje się zimny prysznic

Gdzie tu straszne traktowanie? Schlał się i przyszła ochota na dupczenie, tak trudno to zrozumieć? Budzisz się w nieznanym miejscu, nie wiedząc jak się tam znalazłeś, wpatruje się w ciebie jakaś znajoma ze studiów, w panice myślisz "o Boże byłem aż tak piany?". Instynkt każe jak najszybciej ewakuować się z tego miejsca i zapomnieć.

Gość Facet mi powiedział!!!
Fikuu to ty byłaś ?????

Gość udowodnione naukowo jest
ze grubosc kosci jest taka sama i nie ma zadnego wplywu na grubosc sadla :P zobacz sobie zdjecia xRay grubasow i chudzielco a potem znajdz inne klamstwo swojej tuszy

Gość iovcnrjkbv hjkrb vjk cbjdc dm
student--elita narodu,a pisac poprawnie nie umie dzis student to dno i pospół🖐️

Gość Niebiessskoooka,,
to prowo juz było tylko w bardziej dramatycznej i rozbudowanej formie. Tzn mam nadzieje ze to prowo i zdanie "podoba się wszystkim laską na roku" jest tylko celowym zabiegiem artystycznym podwyzszajacym wartosc prowokacji i wcale nie swiadczy ze autorka jest umysłową kurwą nie potrafiącą posługiwać sie ojczystym językiem