Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agatka909

bardzo prosze o madre porady

Polecane posty

Gość agatka909

chodzi o mnie i o mojego chlopaka , ja jestem w stanie zrobic dla niego wiele, nie patrze na wydane pieniadze gdy mu cos kupuje, kupilam mu piekny drogi prezent na urodziny, inne drobiazgi tez zdarza sie ze mu kupuje, a on czesto wymaga zebysmy dzielili sie na pol placac za drinki , za pizze, rzadko kiedy mi cos postawi, nie mowiac o jakichkolwiek prezentach(jeszcze poki co nie dostalam) jestesmy 4 mies razem , ostatnio taka sytuacja... on do mnie dzwoni ,gadamy i po chwili mowi zebym do niego oddzwonila,ze konczy mu sie kasa na karcie... myslicie ze przesadzam ,ze cos robie zle? dodam ze on zarabia pracuje, ja nie bo studiuje

kto daje ten dwa razy daje w przypadku Niewiast ktora szybko daje ta dwa razy daje. przeciez go kochasz i chcesz dobra i jego szczescia to czemu wyrzekasz. wymawiasz mu.

Gość agatka909
to fakt codziennie dwa trzy razy mam odrobine , pare cm w sobie piekna

Gość agatka909
jeszcze tego nie robilismy

Gość TAKICH NAIWNYCH JEST WIECEJ!
Skoro to taki ograniczony sknera oświadczam że NATYCHMIAST bym go olała! Dziewczyno opamiętaj się! To nie jest miłość lecz wyzyskiwanie drugiej osoby!Takich cwaniaków jest coraz więcej.Odpuść sobie takiego dupka! Gdy przestaniesz fundować to zobaczysz ze on Ciebie zostawi.Znam życie i wiem co taki szczyl ma we łbie!

albo biedny albo cię wykorzystuje i jest z tobą dla kasy ale gdyby faktycznie cię kochał to nawet by pożyczył na randkę czy coś