Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takajedna40

Gdzie sie bawic w Warszawie?

Polecane posty

Gość takajedna40

Witam, moze macie jakies fajne miejsca w Warszawie, gdzie mozna posiedziec, pogadac, zjecs cos dobrego i przy okazji potanczyc. Nie chodzi mi o typowe dyskoteki z tlumem malolatow ale cos bardziej z klasa dla ludzi +40. J.

Gość Malwinalina
Hej ja bywam w różnych miejscach. Czasem chodzę do Patryka przy Novotelu, czasem gdzieś na stare miasto, często też wpadam na Foksal a ostatnio jakoś tak wyszło, że miałam wolne jakoś we wtorek i poszłam ze znajomymi do klubu Park i powiem Ci ze w sumie to fajnie się bawiliśmy bo to był poniedziałek, tłumów nie było, ludzi w sam raz, nikt się o nas nie obijał. Jak byś miała chęć to możesz wypróbować. Pozdrawiam.

Gość Ruda Mysz
Najczęściej w Hula Kula. Ostatnio byliśmy jak drała Djka Wika. Polecam miejsce – bezstresowa zabawa, nie tylko dla g***ażerii, osoby po 25 roku zycia tez mogą poszaleć.

Gość Martynnka
I patryk i Hula Kula godne polecenia. Zwłąszcza Hula, ze względuy na atmosferę i klimat.

Gość malecki

Jak szukacie lokalu na poziomie na takie typowo męskie wyjście polecam Klub New Orleans. Nawet dojazd zorganizują, rewelacyjnie wyposażony bar, smaczne steki, gorace tancerki...najlepsza zabawa w mieście https://neworleans.pl/promocje/