Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zgorzel

co zrobić jestem strasznie brzydka i na portalach

Polecane posty

Gość zgorzel

społecznościowych nie wysyłam zdjęć ale pisze wyraźnie że jestem mało atrakcyjna , I pisze z kimś i on chce zdjęcie a ja mu pisze że nie dam bo jestem brzydka . I każdy pieprzy głupoty w stylu na pewno jesteś ładna tylko masz niska samoocenę a ja naprawde jestem brzydka , czy to tak trudno zrozumiec . Dodam ze nie szukam chłopaka tylko znajomosci . Masakra

Gość panprzemas
to juz chyba on musi zdecydowac o tym czy mu sie podobasz czy nie?

Gość zgorzel
Nałogowo kradnę mleczko w tubce z osiedlowych sklepików

Gość zgorzel
Ale ja nikomu sie nie podobam!!!! Zdjeć nie robie od lat bo nie moge na siebie patrzeć a Ci w kółko p tym samym , myslą że ich kokietuje w ten sposób . Jak przedstawic sprawe jasno?

Gość brzydka w jakim sensie ?
? co ci sie nie podoba u siebie ?

Gość zgorzel
ale pytanie , cera okropna taka zanieczyszczona i lecze i nic to nie daje , przetłuszczajace włosy, blada skóra . To wszystko wyglada tragicznie .

Dam Ci rade :) Dieta, sport, kosmetycznka, fryzjer , nowe ciuchy, może solarium . ;) Codziennie dąż do celu a zobaczysz , że po roku sie sobie spodobasz.

Gość zgorzel
nie mam kasy na takie rzeczy, gdybym miała to wygladałabym chociaz przecietnie;(

Gość zgorzel
ja myje codziennie , nie wiem dlaczego wygladaja na tłuste.

Bieganie, ćwiczenia, zdrowa dieta, picie dużo wody ( oczyszcza organizm) , podstawowe kosmetyki, ścięcie włosów, zadbanie o paznokcie , dłonie, kilka nowych ciuchów , to chyba nie majatek ?? Pracujsz??

Gość aga XS
ja nosze sztuczne włosy i nie moge się opedzić od adoratorów więc śmiało się umawiaj...

Gość dssafsfdfdfsddd
Zmiel płatki owsiane w młynku do kawy /takim elektrycznym. Jeśli nie masz młynka, zapewne posiada go jakaś twoja koleżanka czy ktoś z rodziny. Rano i wieczorem bierze się łyżkę stołowa takich płatków, miesza z wodą i delikatnie, bardzo delikatnie masuje tym twarz. Trzeba oficie spłukać letnia wodą. Zawiera to mnóstwo cennych składników odżywczych i pięknei zmywa tłustą cerę, ściąga i napina ją. Działa jak peeling, chociaż nie ma w tym żadnych ostrych grudek więc nie powoduje zaognienia dolegliwości skórnych. No i oczywiscie mycie buzi woda mineralną - ten kto tego nie spróbował nie wie jakie cuda działa! Na cerę byłby dobry samoopalacz. Włosy niestety musisz myć codziennie rano.

Gość zgorzel
studiuje , mam rente bardzo małą i nie moge do niej dorabiać bo mi ja zabiorą:(

Gość zgorzel
dssafsfdfdfsddd dzieki coś pokombinuje

Gość dssafsfdfdfsddd
A makijaż, próbowałaś? Malujesz się? Ja mam taką mysią urodę, bez makijażu wyglądam źle a w takim nawet minimalnym i zupełnie naturalnym -jak milion dolarów.

Gość zgorzel
nIE , naprawde mam krucho z kasą , nie kupuje kosmetyków kolorowych.

Gość gbgbgbhnhtbnhg
mam podobnie, jestem blada, brzydka, modnie się ubieram co z tego skoro mam defekty ryja. Nic mi nie pomoże a na operacje mnie nie stać. Zdjęć również nie wysyłam, jak pojwia sie temat spotkanie to urywam kontakt.

Gość dssafsfdfdfsddd
Te płatki owsiane to mówię Ci kochana hit jest, no i są bardzo tanie nie ma w tym żadnej chemii a składników odżywczych więcej niż w najdroższym kremie. Ja je trzymam w puszce po tym wielkim kremie niwea. Nie wiem co byś mogła stosować jako nawilżenie, na razie nic mi nie przychodzi do głowy ale może Twoja cera nie potrzebuje kremów? Mam koleżankę z tłustą cerą i nigdy kremów nie stosuje.

Gość zgorzel
gbgbgbhnhtbnhg a ile masz lat? jak sobie z tym radzisz? bo ja widze wszedzie same laski i tylko ja sie tak wyróżniam..

Gość dssafsfdfdfsddd
Jakiś najtańszy tusz za 8zł./są takie, tez spełni swoją rolę. No i możesz kupić za kilka miesięcy do niego tusz w tubce za kilka zł. i sobie wciskać do maskary troszkę.

Gość zgorzel
Moja cera jest naprawdę dziwna , chodzi o to ze nie mam dużo pryszczy ale ona jest tak jakby brudna?? stosuje jakieś maseczki peelingi ale nie widzę efektów . Od jutra postanowiłam pic wodę z cytryna na czczo to podobno oczyszcza , zobaczymy , i z tymi płatkami tez wypróbuje..

Gość dssafsfdfdfsddd
Wiesz, może to jest taki ziemisty koloryt cery.

Gość gbgbgbhnhtbnhg
ja mam 23 lata. generalnie to zaczełam sie izolowac od ludzi zwłaszcza od facetów. Tzn nie że nie wychodze na ulice ale na dyskoteki przestałam chodzić bo było mi przykro jak wszystkie moje koleżanki nawet grube były podrywane a mnie nikt nie podrywał. przed wszystkimi udaje typ samotnicy takiej laski której facet nie jest potrzebny a w rzeczywistości jest mi bardzo źle samej. kiedyś też myślałam że "każda potwora znajdzie swojego amatora" ale pewnego razu umówiłam się z kolesiem który powiedział mi "myślałem że inaczej wyglądasz" - był wyraźnie niezadowolony ze spotkania więc postanowiłam mu to ułatwić i wymyśliłam że musze isc do domu. Od tamtej pory nie wierzeże mogę się komuś spodobać. Owszem czasem podrywają mnie jacyś nieudacznicy a ja takiego nie chce bo to że jestem brzydka nie znaczy tez że jestem głupia. A Ty ile masz lat?