Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piekna_kobieta

Co daje Ci szczescie

Polecane posty

Gość piekna_kobieta

Czy macie czas kazdego dnia usiaść razem z mezem, zona, partnerem i zjeść smaczny posiłek. To chwila dla siebie, dla nas. Czy macie czas usiasc przy dziecku i porozmawiac z nim. Dzieci tak bardzo potrzebują, żeby je wysłuchano. Czy macie na to czas? Ja myślę, że to własnie jest takie osobiste szczeście na codzień. A Wy?

Gość gfdfgdgdfgd
nie mam dzieci, ale mieszkam z chłopakiem i pilnuje tego by codziennie siasc z nim przystole i zjesc razem obiad. pogadac. marudze ze pozne jedzenie idzie mi w boczki ale cóz to jest wazniejsze ze moge z nim siasc i zjesc:)

Gość piekna_kobieta
Znajomy powiedział mi, ze wspólne zycie kreci się w kuchni i w sypialni. Dobra kolacja, a potem dobry seks daje mi satysfakcje.

Gość sdjdhjsjds
Lubie przynajmniej raz dziennie się dobrze i mocno zesrac :)

Gość ale jestes latwy, jak taka szm
na to trzeba miec pieniadze niestety. Mi szczescie daje realizacja mojego hobby, ale mam na to malo czasu i kasy

Gość pasi-konik
nooowa generacja luuudu !! buhaahaa haa !!! zjesc posilek i poswiecic czas dziecku to ja moge z k o l e g a haah haa, dobry seks tez niejednokrotnie bywa z kolega , ale czy to MI daje szczescie ????, czego was tam ucza o zyciu w rodzinie ? a w innym watku ktos pyta-co zrobic aby dal jej szanse ? wiec coo ? no po waszemu dac DOOPY !!!!buhaa haa ,

Gość piekna_kobieta
biedni Ci ludzie, którzy sa pozbawieni swojego imienia jak widac chwalą się tylko odchodami i w nim sie kąpią inni bezimienni przytulaja ucho do sciany i nasłuchują czy sasiedzi uprawiaja seks zapewne trudno znalezc szzcescie, gdy tylko obserwuje sie ludzi i probuje ich zniszczyc współłczuję takiego zycia