Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Yulia32

Jestem załamana przespałam sie z jego ojcem!

Polecane posty

Gość Yulia32

Od dwóch lat mieszkam z moim chłopakiem , świetnie się dogadujemy , kocham go strasznie mocno nie byłabym w stanie zrezygnować z Niego.. Poza nim nie widzę świata.! lecz od samego początku adorował mnie jego ojciec! wciąż dzwonił i zapraszał nas na obiad na weekend... ale gdy zostałam sama z jego ojcem on wciąż mnie podrywał ! Modka to kurwa jebana! Oskar ma 32 lata jego ojciec 61 , powiedziałam kiedyś Oskarowi ,że myślę iż jego ojciec mnie podrywa , wyśmiał mnie i mówił ,że bardzo lubi i mam nie przesadzać. ale od 4 miesięcy zbliżyłam się do jego ojca tak bardzo ,że wylądowałam z nim w łóżku Życze ci śmierci moderatorska wywłoko.Oskar nic nie zauważył ,ojciec jego się wkręcił strasznie a ja mam wstyd przed jego żoną i dziećmi , nie chcę tam jeździć boję się spojrzeć im w oczy... Boję się reakcji jego ojca kocham Oskara , nie wiem co się stało,że skusiłam się na jego ojca! teraz mam ochote powiedzieć Oskarowi o wszytskim lecz boję się ,że go stracę , w sumię na pewno Go stracę........

Gość jesttylko cienka czerwonalinia
karty na stol mala to on mial obowiazek utrzymac fiuta w majtach skoro ma pretensje do szanowania go jako ojca i tescia

Gość telove
sprawdzasz uwagę mod-a? :)