Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gdzies tam dalekoooooo

pożyczyć w złą godzinę jak odczynić ten urok na niewłaściwej osobie?

Polecane posty

tu już wstawiłam wątek ale zdaje mi się że to jest to o czym myślę jak odczynić urok na osobę która wiecznie od jednej osoby pożycza coś i nie oddaje tzw na wieczne oddanie jak zrobić to żeby przyszła do danej osoby ostatni raz z tą zapomogą np tych 5 złotych jak to zrobić żeby taka upierdliwa osoba nie przychodziła więcej do twojego domu ani nawet z pożyczeniem od ciebie czegoś ani na pogawędką po prostu żeby nie odwiedzała ani się nie zapożyczała na wieczne oddanie jak ten rytuał można odczynić żebym mogła na zawsze się od tej osoby uwolnić a powiem że ta kobieta uwzięła się na moich znajomych wiecznie coś pożycza tu ziemniaki tu jajka jak się jej skończą to dalej jest to samo i tak już to się ciągnie to pożycz 5 złoty to jajka ziemniaki i tak w koło macieja pomóżcie

Gość luiza borgia
biedactwo- znaki interpunkcyjne Ci nie działają... Proszę- skopiuj sobie: , . - ( )

ty sikso to nie jest ważne chyba że ty jesteś tak jebniecie poukładana i starzy cię uczyli samej dokładności to nie jest kurde jakieś dyktando pff idź się dziewczynko pobaw lalkami a nie tu pierdolisz swoje wypociny na temat dokładności śmiechu warte

Gość xxxxxxxxvvvvvvvvvvvv
słyszałam,ze sypie sie sola ... ale! czy bedziesz sie bawic w cZar/mary..? zebys nic na siebie nie sciagnela, lepiej olac

Gość luiza borgia
Cóż, rozumiem Twoje zdenerwowanie, to musi być strasznie frustrujące- nie umieć poprawnie napisać kilku zdań. Ale pewnie przy wyrzucaniu gnoju albo kopaniu rowów nie jest Ci to w żadnym stopniu potrzebne.

z tą solą co się robi wiesz jak tak to powiedz mi bo nie mogą się moi znajomi od tej kobiety uwolnić jak jakaś żmija albo pijawka

dokładnie to nie wiem! ja nigdy tego nie robiła, ale wiem jak sie konczy, moze byc niczym dobrym dla ciebie oczywiscie, podaj poczte @

Gość luiza borgia
A nie umiesz po prostu powiedzieć, że nie pożyczysz jej niczego więcej? Tu nie trzeba magii tylko trochę ( Uwaga!-długie i trudne słowo- sprawdź sobie w słowniku) asertywności.

denerwują mnie takie osoby jak ty w życiu też jesteś taka dokładna i masz we łbie poukładane :/ żal mi takich osób ja się nie bulwersuje to chyba ty bo pewnie obraziłam twoją poukładaną dumę nie chce mi się z toba pisać jak nie odpowiadasz na ten temat to nie wchodź tu

Gość najmadrzejsza Anna
nic prostszego jak przyjdzie ta osoba to patrzac na nia w myslach mowisz "czary-mary" a juz na glos- "wypie r dalaj stara koorwo i pasożycie" zaklecie jest w 100% skuteczne

prepraszam nie tu dodałam