Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mia mamma

Meble firmy Meblik - opinie

Polecane posty

Gość mia mamma

Bardzo spodobały nam się meble firmy Meblik, ale są kosmicznie drogie. Czy ktoś je ma i może napisać opinię, czy opłaca się wydac tyle pieniędzy - czy rzeczywiście są takiej dobrej jakości?

Gość naleczowianka123
tez sie przymierzam do kupna mlodziezowych. czytalam same pkzytywne opi ie na temag jakoscii kilka negatywnych odnosnie wygladu ;>

Gość mia mamma
Mnie się one bardzo podobają. I wydają się wyjątkowo funkcjonalne. Ale te ceny mnie zabiły :(

Gość Plustka123454321
My kupilismy synkowy system formula. Synek ma rok i 3mce. Meble sa fantastyczne, porzadnie zrobione i co najwazniejsze bezpieczniejsze od brw,voa itd. Fakt kosztuja, ale bezpieczenstwo mojego syna jest bezcenne

Gość Plustka123454321
My kupilismy synkowy system formula. Synek ma rok i 3mce. Meble sa fantastyczne, porzadnie zrobione i co najwazniejsze bezpieczniejsze od brw,voa itd. Fakt kosztuja, ale bezpieczenstwo mojego syna jest bezcenne... Takze jezeli CIebie stac to sie nie zastanawiaj. Mozesz zrobic tak jak my, nie kupujesz od razu wszystkich tylko systematycznie co miesiac-dwa dokupujesz brakujace elementy.

Myślę, że warto. Co prawda nie mamy w domu mebli Meblika w pokoju naszego dziecka ale jak patrzę na te piękne kolory to aż ściska... http://www.meblik.pl/kolekcje/24/kolekcje-disneya/ : ) Pytanie tylko jak będą się one prezentować w "zwykłym" domu bo wiadomo, że na zdjęciach to wszystko ładnie wygląda. Bardziej niż o cenę pytałabym o to jak w realnu się one prezentują.

Gość mia mamma
Właśnie w tym problem, że widziałam je w sklepie i na żywo wyglądają jeszcze ladniej niż na zdjęciach katalogowych. Ale jak policzyłam, to za komplet mebelków i dodatków taki jak sobie upatrzyłam, musiałabym zapłacić prawie 6 tys zł! Dla porównania, podobny zestaw np. z firmy Klupś to mniej niż połowa tej kwoty :( Nie wiedziałam jeszcze na żywo mebli tych tańszych form jak Klupś czy Drewex, ale na zdjęciach już widać, że jakość nie jest taka jak Meblika czy Baggi.

Gość gość
Niektóre firmy bazują na wyrobionej marce i czasami jakość w ich sklepach nie idzie w parze ceną jakiej żądają za towar. jeżeli szukamy produktów ze odpowiednią cenę raczej unikajmy takich sklepów na rzecz mniej znanych, które często ten sam towar sprzedają za zupełnie inne pieniądze tutaj przykład takich mebelków http://dladzieci.waw.pl/pokoj-moich-marzen/

Gość Fafinka4
Teraz na rynku jest wiele mebli do pokoju dziecięcego więc myślę, że bez problemu coś znajdziesz. Bardzo ładne mebelki do pokoju dziecięcego można znaleźć u nich www.miretto.pl w dobrych cenach. Zajrzyj bo może coś znajdziesz . My zamawialiśmy od nich i jesteśmy bardzo zadowoleni.

Gość gość
Ja do firmy to wypożyczałam od http://www.meblostrefa.com/ za całkiem rozsądne pieniądze. To całkiem niezłe rozwiązanie. :)