Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MlekiemiOknem

Duzo osob stara sie o dziecko w wieku 23 l ?

Polecane posty

Gość MlekiemiOknem

Ja bym tak chciala zaczac , moj narzeczony ma 26l . Zawsze ktos pomoze odchowac i latwiej wrocic do pracy.

Gość minnii
No to jest wasza decyzja.Ja w tym wieku nie myslałam w ogóle o dzieciach.

Gość krakowinkaq
ja w tym wieku zaszlam w ciaze - wpadka. nieztety zaluje ze az tak wczesnie :(

Podziwiam. Ja mając 23 lata przeżyłam jedne z najfajniejszych wakacji w zyciu - 2 miesiace nad amerykańskim Atlantykiem :-) Gdzie mi tam o dzieciach było mysleć, jak sama byłam jak dziecko :-P

ja urodziłam w wieku 23 lat i jestem zadowolona.. staralismy sie o dziecko ale jak juz straciliśmy nadzieje to bum! dwie kreski:) nie chciala bym urodzic później.. traz mam siły dość dużo zeby się nim zajmować i iśc do pracy:)

Gość krakowinkaq
no ja właśnie zaszłamw ciążę na wakacjach życia ;) z mężem, więc to wpadka taka nie do końca, bo małżeńska, ale zawsze. Dzisiaj jestem neistety nieszczęśliwa, bo wciąż brakuje czasu i kasy i nigdy już nie będzie jak dawniej. Było, minęło a ja przegrałam i nie umiem się podnieśc..

ja jestem zadowolona hehe za 15 lat bede miała dopiero 38 lat.. i zycie dopiero sie zacznie hehe w takim wieku tez mozna szalec i sie bawic.. troche cierpliwości i będzie super:)

Gość beifbv
ja w wieku 23l. mam już dwójkę :) i nie żałuję :)

Ja zaczęłam mniej więcej w tym wieku, udalo się jak miałam 25. To indywidualna kwestia - jedne beda gotowe, drugie dopieroo zaczynaja smakowac życia itd Musicie sami zdecydować. Napisałas tylko że lepiej mieć teraz, odchować - ty patrz nie tylko pod tym względem ale czy faktycznie chodzi ci o dziecko bo go chcesz a nie żeby odfajkować jakieś zamierzenie, bo to nie o to w tym chodzi...

zgadzam sie z kasiula jesli jestescie gotowi i chcecie niema przeciwskazan to jest indywidualna sprawa nie patrz na opinie bo kazdy ma inaczej jedni sa gotowi a inni nie chca jescze dzieci ja urodziłam w wieku 25 według lekarzy to jest biologicznie najlepszy czas biologicznie podkreslam

Gość kasiula dobrze pisze
macierzyństwo moze ( i powinno byc) radoscią, dlatego lepiej do niego dojrzeć

Gość asgkkagx
Nawet się autorko nie zastanawiaj! Chcesz być potem starą matką? Bez energii, nadopiekuńczą itd? Stare matki to przekleństwo dzisiejszych czasów :/ Niedobrze mi się robi kiedy na ulicy widzę podstarzałą 30 z wiszącym cycem na wierzchu. Dla mnie to jest straszne w dzisiejszych czasach. A potem płaczą, ze siły nie mają w nocy wstawać, że zmęczone itd. Staraj się jak chcesz i tyle ;) Z młodszą matką i kontakt lepszy i w ogóle fajniej jest mieć młodą mamę ;)

Gość ja w wieku 23 lat bardzo
Chcialam miec dziecko,ale niestety nie dalibysmy rady finansowo bo nie pracowalismy.w razie wpadki musielibysmy liczyc na duza pomoc rodzicow. A nie chcielismy. Dzis czekamy na dziecko i tez na pomoc liczymy ale innego rodzaju. Raczej o wsparcie i pozniejsza opieke. I nie chodzi tu o wzgledy finansowe,bo na nianke nas stac. Ale nie chcemy zostawiac dziecka z obca baba.

Gość tak z ciekwosci
Autorko jectes bardzo młoda i masz dużo czasu na dzieci. Korzystaj z życia bo młodość masz tylko jedna i szkoda jej marnować na pieluchy .

Gość wszyscy jesteśmy z małp21
..." Duzo osob stara sie o dziecko w wieku 23 l ....." Nie rozumiem...23 lata- to już nie dziecko. Dlaczego chcesz się starać o 23- latka autorko?? Dziwny ten twój wpis.. (chyba że masz na mśli starania o dziecko mając 23 lata)

Gość juleczka145
Ja w wieku 23 lat też nie myślałam o dzieciach i nie chciałam ich wtedy mieć. Dziś mam 32 lata i nadal nie chcę ich mieć ;)