Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mój syn ma głupią babe

Mój syn ma taką kobietę :( liczę na to tylko że się nią zabawi i ją rzuci

Polecane posty

Gość mój syn ma głupią babe

Dziewczyna ma 25 lat i 7letnie dziecko. Oprócz tego dziewucha skończyła najpierw zawodówke a później szkołe średnią uzupełniającą. Teraz studiuje jakąś ekonomie ma licencjat i robi magistra. Ale co to mnie wogóle obchodzi? Jest praktycznie na utrzymaniu mojego syna Jak przyjdzie do domu obiadu mu nie ugotuje Po prostu po swojej nędznej pracy fryzjerki idzie spać. Jeszcze pochodzi z takiej byle jakiej rodziny Gdzie ojciec jest stolarzem i ma własny zakład stolarski czyli wykształcenie napewno nei ma. Matka jest właścicielką jakiegoś bufetu gastronomicznego a jej brat skończył zawodówke samochodową. Jeszcze w dodatku ta dziewucha chciała moją córke studentke prawa umówić na randke z tym braciszkiem, oczywiście zabroniłam córce. To nie jest partia dla niej. Raz mi się zdarzyło że powiedziałam do syna że wziął taki używany towar. Przygarnął ją z dzieckiem, a wczoraj powiedziałam jej że długo to jej związek nie potrwa, mój syn jak to mężczyzna pobzyka, pobzyka a potem cudzy bachor napewno zacznie mu przeszkadzać. Zresztą jacy ci jej rodzice nieodpowiedzialni ludzie, nie dali córce wykształcenia. U mnie już było tak że córka w wieku 19 lat była w ciąży i w tym czasie wybierała się na studia. Kazałam jej usunąć dziecko i tylko ja i ona o tym wiemy, nikt więcej. Zadbałam o jej przyszłość. Ja interesuje się życiem swoim dzieci. A to nie jest dziewczyna dla niego. Z takiej patologicznej rodzinki gdzie nikt nie ma wykształcenie, ona w młodym wieku urodziła dziecko i w dodatku moją 22letnią córke chciała umówić ze swoim prawie 30letnim bratem. Dziękuje bardzo. Ja i tak wiem że ona słuszy mojemu synowi tylko do seksu, napewno jej nie poślubi. Wiem że on pewnie po jakimś czasie zabawi się nią i rzuci i w sumie mam taką nadzieje.

Gość Miliana23
wypierdalaj stad krowo

Gość Jebro
Wzruszyłem się tym tematem naprawdę.

Gość wwwwqwe
żałosne prowo nic się nie postarałeś ....:(

Gość kobieto autorko
rozumiem cie mam corke 25 lat ktora ma 7 letnie dziecko, znalazla sobie takiego debila faceta, ktory ma zdrowo porabano rodzine zwlaszcza matkę. ale ja nie pozwole na ich slub, nie zmarnuje mi córuni mojej kochanej i wnusi najdroższej. my matki musimy trzymac sie razem🖐️

Gość ekfrjsktjskfjs
GŁUPIA ŻAŁOSNA STARA BABO!!! W Y P I E R D A L A J z tego forum bo az zal tego sie czyta stare a glupie ja pierdole ze takie szmaciska po ziemi chodza:o glupia jebaba pizda zdychaj!

Gość mikiiiił
Witaj, Zdajesz sobie sprawię, że to Ty tutaj jesteś patologiczna i psychiczna? Zachowujesz się jak typowa teściowa. Nie znasz tej rodziny a opowiadasz tak jakbyś ją znała na wylot. Kobieto, wyluzuj. To nie Twoje życie tylko twojego syna. Zrobi co zechce a Tobie nic do tego. Kocha ją? Jest mu z nią dobrze? Jest dorosły? To tylko i wyłączie jego decyzja. A wykształcenie jej i jej rodziny nie ma nic wspólnego z patologią. Oboje pracują, mają własne firmy więc ja tutaj patologii nie widzę. Przeczytaj jeszcze raz to co napisałaś i spróbuj spojrzeć na to z innej strony. Dla mnie osobiście to Ty masz problem ze sobą. Zastanów się nad tym. Pozdrawiam

Gość Moralnosc Dulskiej
I trzeba kogos wyzywac od suk i workow na sperme ;) Pojebana, ale tak mysli jakies 50% prowincji.

Gość tryyyypek
dobra bajka, dzieciuchy,desperaci nie zasmiecajcie forum

Gość Moralnosc Dulskiej
Poglady polowy spoleczenstwa. Nie martw sie stara ruro, dziewczyna twojego syna jeszcze lepszego sobie znajdzie. I co powiesz? ;)

Gość Miliana23
ekfrjsktjskfjs GŁUPIA ŻAŁOSNA STARA BABO!!! W Y P I E R D A L A J z tego forum bo az zal tego sie czyta stare a glupie ja pie**ole ze takie szmaciska po ziemi chodza glupia j**aba pi**a zdychaj

Gość a to sobie temat
zmyśliła głupia baba. w ten sposób chcesz szkalować wszystkie teściowe?

Gość pińcset pińdziesiąt
Tu nie znajdziesz sprzymierzeńczyń, bo większość bab pisujących na tym forum, to takie nagodupce i idiotki jak twoja przyszła synowa.

Gość autorka jest patologia
rzuć się pod pociąg głupia cipppo

całkiem zgrabna prowokacja :) by rozpalić dyskusję :) ale ile trzeba mieć samozaparcia w sobie by "wykrzesać" na klawiszach tak głupią powiastkę:) Drogie panie - proszę nie unoście się - w tym nie ma źdźbła prawdy :) ot historia z pisemka "Życie na gorąco" :)

To zabawne, historyjka ewidentnie w stylu "ja nie wiem co wy widzicie w tym Macu!", ale znam babę, której każda następna kobieta jej syna jest zupełnie nie w smak.

Gość autorkę do pieca
j.w

Gość uliczny zwiadowca
ale została zjechana, wszyscy jesteście jednomyślni :D

typowy mezalians, swoja drogą wiadomo, każdy rodzić chce dla nas jak najlepiej, co niekoniecznie musi oznaczać, że chce tego samego co my;)🖐️

Gość Młody11978
Jak to powiedział Tusk, lepiej być pracującym spawczem niż bezrobotnym politologiem. Jesteś kobieto żałosna.

Gość Młody11978
Jak czytam takie wypowiedzi to mnie trafia szlag. To co że rodzice są po zawodówce, to co że ona jest fryzjerką to twoim zdaniem durna babo oni nie mają prawa do miłości ? Że może kochają innaczej. Lepiej być kochanym przez człowieka po zawodówce niż być ofiarą psychicznych ataków przez człowieka po studiach. Jak ja miał bym taką teściową to bym ją olał totalnie. Ps. Całusy dla mojej żonki którą kocham i jest dla mnie wszystkim już od 15 lat. I jesteśmy po zawodówce.