Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iizyda

jest na forum jakiś psycholog??

Polecane posty

Gość iizyda

Mam koleżankę, która ma duże problemy w życiu. Jej syn (12 lat teraz) miał guza mózgu i po kilku operacjach niestety nie doszedł co całkowitej formy (ma problemy ze wzrokiem, teraz jeszcze pojawiła się epilepsja), jeździ co chwile z nim do różnych lekarzy, robi badania i musi cały czas na niego uważać (jeszcze do tego młody nie jest za bardzo akceptowany przez rówieśników przez te swoje ograniczenia i on z tego powodu płacze mamie w rękaw). Poza tym mąż ją zostawił jak dziecko było małe jeszcze (teraz pakuje się w różne związki, ale z żadnym z tych facetów jej na dłuższą metę nie wychodzi). Jej syn czasem zostaje u teściów albo u dziadków żeby ona mogła trochę odetchnąć. Niestety ostatnio trzeba było dziadkowi rozrusznik serca wstawić, a teraz jest podejrzenie, że babcia ma nowotwór. A ona teraz nie dość, że musi się zajmować synem to jeszcze opiekować się dziadkami. Ona (ma 33 lata) już momentami nie daje rady. A ja kiedy się z nią spotykam staram się ją wspierać i pocieszać, ale czasami brakuje mi już argumentów. Jak z nią rozmawiać, żeby dziewczyna się całkiem nie załamała (najgorsze jest to, że jak ma naprawdę zły dzień to wspomina nawet o samobójstwie). Jak ja mam jej pomóc??

Gość iizyda
Ponadt słyszę jakieś dziwne szepty.

Gość iizyda
nikt nic nie poradzi? a głupiemu podszywowi z góry dziękuję :P

Gość mibio
zafunduj jej psychiatre niebardzo cos innego pomozesz

Gość iizyda
Proponowałam jej żeby poszła do jakiegoś specjalisty, ale ona mówi, że kiedyś już była i wcale jej to nie pomogło :/

Gość niesmialek out of service
niech pojdzie jeszcze raz