Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość irgejijotjrito

Po kilku latach zdecydowałam sięna powiększenie biustu...

Polecane posty

Gość irgejijotjrito

Miałam na zmianęokresy akceptacji i nieakceptacji wielkości biustu. Biorąc pod uwagęplusy i minusy takiej operacji przeważyły plusy. Na każdym kroku widzę, jak pożądane są duże piersi. Faceci woląje zarówno wizualnie, jak i w seksie (można robićto, czego z małymi sięnie da). Teraz rozpoczynam poszukiwania lekarza... Trochę bojęsięreakcji rodziny (najblizszym będę musiała powiedzieć, bo i tak zauważą) jak i znajomych. Nie chcębardzo dużego rozmiaru, ale zmiana na pewno będzie widoczna

Gość irgejijotjrito
Ah, no i właśnie. Czy są faceci, którzy mogązrazićsiętym, że mam silikon w piersiach? Czy będzie to bez znaczenia?

Gość vengee
a ja bym sobie zmniejszyła

Gość irgejijotjrito
Dlaczego? Jaki masz rozmiar i jakąsylwetkę?

Gość vengee
przeszkadza mi guziki szczelają w bluzkach kurtek nie dopinam zimno mi w lecie sie pocą

Gość irgejijotjrito
Rozumiem ;) Ja chcę taki średni rozmiar. Teraz mam 65 D (to mały rozmiar, lepiej nie sugerowaćsiętym D, bo w innym obwodzie to może byćspory biust, u mnie nie) a chciałabym np 65 G/HH

Gość elemelefduuudki
mi po powiekszeniu biustu łiła jebie juz 5 lat

nie ma nic gorszego niż "balonowe", sztuczne cycki... skoro Pan naznaczył cie piętnem małego biustu, to powinnas to zaakceptować:classic_cool: ‏ najlepsze są zdrowe, naturalne polskie piersi, na wiejskim mleku chowane i każdy normalny facet powie ci to samo

Gość elemelefduuudki
noł noł nono noł noł lec goł weź mnie w tzytzki;)

Gość irgejijotjrito
Pod bluzkąprawie nic nie mam, poza tym chyba 99% facetów przyzna, że w seksie woli większe

Gość mam chyba mniejsze od Twoich
pewnie większe były by fajniejsze, facet nie narzeka, może wolałby większy rozmiar ale nikt nie jest idealny. ja też mogę sobie woleć to czy tamto, ale nie chciałabym by dla mnie poddawał się jakiejkolwiek operacji, nie chciałabym narażać jego zdrowia, bo podoba mi się takim jakim jest:) myślę, że w odwrotną stronę to też działa

bo ja wiem? zależy jak "większe" niestety nie znam się na rozmiarach i tych dziwnych oznaczeniach, ale wiem jedno. jeżeli potrafisz opleść nimi bata - to znak że wszystko jest w normie... ‏ natomiast jeżeli nie potrafisz, to zrób sobie specjalizację w "innych" technikach, bo cycki moja droga, to naprawdę nie wszystko

Gość irgejijotjrito
"opleść nimi bata - to znak że wszystko jest w normie.." Jedynie jak ścisnęje dłońmi, a i tak nie ma szału Nigdy nie robiłam tego z byłym a kiedyśwspominał, ze chciał. Pewnie widział, że będzie kiepsko

czyli generalnie "oplot" w normie. nie ma dramatu ‏ ...a teraz napij sie ziółek i zastanów się jeszcze raz nad swoim problemem... tylko nie radź się ćwierćinteligentów, bo nie dosyć że cycki, to jeszcze usta sobie napompujesz...

Gość irgejijotjrito
Zgadłeś, usta też bym chciała

no to zamiast ziółek napij się wina... ...tylko dużo. tak do ululania prześpisz się trochę to ci może ulecą ze łba te poronione pomysły

Gość irgejijotjrito
To miłe, co piszesz, ale w rzeczywistości pewnie na takie kobiety zwracasz uwagę

Gość Biedroneecka888
też mam 65 D i owszem, to bardzo mały biust ale na pewno nie deska. Małe, jędrne, sterczące piersi też mogą być piękne. Nie wierzę, że faceci wolą silikony od niewielkiego biustu, nigdy nie uwierzę. Mój facet akceptuje mój biust i opieprza mnie, kiedy tylko najdzie mnie na marudzenie.

zdziwiłabyś się na co zwracam uwagę... zapewniam cię że nie są to cycki, tyłek ani piękne oczy ‏ .....choć te oczywiście także nie są całkowicie bez znaczenia

nieważne czy małe czy duże - jak kobieta ma problem z akceptacją swojego biustu, to rzeczywiście lepiej zdecydować się na zabieg. widziałaś jak taka operacja wygląda? popatrz sobie na filmiki z doktorem Osuchem na youtube, wszystko jest fachowo, ale przystępnie omówione, pokazane... albo się zrazisz, albo przekonasz :)

Gość believeee
faktycznie najważniejsze, żeby się samej dobrze czuć ze sobą, bez własnej akceptacji na pewno nie będziemy szczęśliwe i będziemy wpływać na to jak nas postrzegają inni. a jak komuś nie pasuje coś w wyglądzie to może się poddać operacji. Mnie zastanawia i bardzo kusi ta metoda http://www.youtube.com/watch?v=DrJf3xW6gOI, czy któraś może się jej poddała?

Gość gość
Jak będę miała kasę to będę stała pierwsza w kolejce :o Tutaj piszą że sztuczne są fe, ale prawda jest taka, że z płaską klatą mnie nikt nie chce

Gość gość
wiecie, jak lekarza jest dobry to zrobi tak, że nie będzie to widoczne, że biust jest sztuczny. Ja byłam u Osucha na powiększaniu i biust wygląda naprawdę dobrze.