Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tomektomek tomek tomek

Czy kupic misia? czyli infantylność kobiet

Polecane posty

Gość Tomektomek tomek tomek

Mam pytanie do kobiet dotyczące infantylności kobiet bowiem ostatnio mnożą się sytuacje, w wyniku których stwierdzam, że otaczające mnie kobiety są co najmniej niedojrzałe (mam 25 lat i obracam się raczej w kręgach rówieśniczek). Nie dalej jak 3 dni temu moja dziewczyna (25 lat) powiedziała mi, kiedy byliśmy na zakupach a ja tak zagadnąłem coby chciała najbardziej dostać (ma urodziny za miesiąc), że misia ale takiego duuużego. W sumie mi to nie przeszkadza, ale kombinowałem zafundować nam jakiś wyjazd albo chociaż coś bardziej dojrzałego - kiedyś pamiętam jak mnie ochrzaniła że jej dałem kolczyki - bo za drogie wg niej. Jakoś tego nie rozumiem bo ciągle mnie naciska o jakieś pluszaki. Moim zdaniem to zbytnio infantyle ale jak tak chce to jej kupię tego misia przy czym serio nie rozumiem. I tu moje pytanie: czemu kobiety lubią tak dziecinne prezenty? Przecież za kasę na mega misia (tj takiego który ma z 2 metry wysokości) można opłacić czynsz albo kupić coś przydatnego np pralkę czy lodówkę albo spędzić razem kilka dni wyjeżdżając gdzieś.

Gość wiem ze czujesz to co ja......
pralkę czy lodówkę :D boże, masz problem. nie kupuj nic skoro szkoda ci kasy