Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SNap

Jestescie dobrymi ludzmi czy jecie mięso?

Polecane posty

Gość SNap

Czy jestescie dobrymi ludzmi, czy przyczyniacie sie do morderstw biednych zwierzątek?

Gość Bananaaa
Przyczyniam się do morderstw. Mniam :D

Gość 22222222
niestety nie jestem dobrym człowiekiem

Gość jooolantd
nie jem miesa ale jem rybki mmmm

Gość terefinsddd
Jem tylko ryby jestem na wpół złym człowiekiem

Gość jem mieso i jestem dobrym
czlowiekiem. dokladnie takim samym jakim bylam kiedy nie jadlam miesa. i naprawde nie potrzebuje opinii anonimowego nawiedzonego w sieci, ktory uwaza ze ma monopol na najwyzsza prawde i moralnosc do oceniania po jedzeniu innych 😴

Gość czytaniezezrozumieniem
''jem mieso i jestem dobrymczlowiekiem.dokladnie takim samym jakim bylam kiedy nie jadlam miesa.i naprawde nie potrzebuje opinii anonimowego nawiedzonego w sieci, ktory uwaza ze ma monopol na najwyzsza prawde i moralnosc do oceniania po jedzeniu innych'' I dlatego wlasnie oburzasz sie glupia internetowa prowokacja. Ja za to jestem zym czlowiekiem ale nie jem miesa, ha!

Gość terefinsddd
No właśnie że nie jesteś bo przyczniasz się do cierpienia zwierząt, wykaz trochę przyzwoitości i się przyznaj. Ryba też zwierzę ale przynajmniej nie ssak. Mimo to nie jestem z siebie dumna

A co to za roznica, ssak czy nie? Mniej te rybe zabijasz przez to?

Gość terefinsddd
A ty dlaczego jez zwierzeta a nie ludzi, tak samo umieraja?Ssaki są bardziej inteligentne i duże więc długo umierają wykrwawiają się itp. Moja zasada to jem to co mogłabym zabić, nie jestem hipokryta. Mogłabym zabić rybę, nie zabilabym świni albo psa

Gość terefinsddd
Skoro jest to bez różnicy to zjedz swojego psa np.

Skoro jesz zywe stworzenia, nie wypominaj innym ze sa zlymi ludzmi. Skad wiesz czy ona potrafi zabic kurczaka?

Gość terefinsddd
ja opdpowiedzialam na pytanie, jaka jest dla mnie roznica. teraz ty opdpowiedz na moje - dlaczego nie jesz ludzi, zakladajac ze byloby to legalne? jedno i drugie umiera tak samo - skoro nie ma roznicy miedzykrewetka a krowa, to jaka jestroznica miedzy krowa a czlowiekiem w odp na twoje kolejne pytanie, dlaczego moznaby jesli ludzi malych i dzieci, odsylam do mojej poprzedniej wypowiedzi - nie jem ssakow. Nie szukam "potwierdzenia" swojej opini, bo jej nie zmienie, po porstu stwierdzam fakt. Wiem, ze nie jest idealna, dlatego powiedzialam, ze nie jestem do konca dobrym czlowiekiem - wy nie umiecice sie do tego przyznac. Krytyke przyjme chetnie od wegeterian i wegan, glupie pytania mnie nei interesuja

Gość terefinsddd
I przypominam - nie badzcie hipokrytami. Ja moge pojsc na ryby, a czy Ty zatrudnisz sie w rzezni? jesli nie, to zastanow sie nad swoimi decyzjami. Jesli tak, to przynajmniej nie jestes hipokrtya, co pisze ci sie na plus.

Niniejszymwiec jako wegetarianka krytykuje cie i uznaje za hipokrytke.

Gość ciocia Jadzia z Gwizdowa Górn
a jak sie robi kaszakę z krwi miesięcznej, to można byc wegetarianką????

Gość jestemvegan
uwazam sie za lepsza osobe z tego wzgledu jednak zdaje sobie sprawe ze ze wzgledu na wychowanie, podejscie spoleczne i ze przejscie na wege moze byc dla kogos trudne , niektórzy moga sobie zdawać sprawy z cierpienia innych gatunkow dlatego nie prowadzę walki roslino-miesozercy

Jestemvegan - z mojego doswiadczenia malo ktory wege to robi. Ten temat tez powaznie zalatuje prowokacja.

Gość rfrefref
jestem wege bo mam serce

Jakbys miala serce to bys sie nie wyzywala na innych za to, ze jedza mieso. Jests chamska bo obrazasz ludzi o ktorych nie masz pijecia.

Gość rfrefref
ja napisałam tylko że jestem wege bo mam serce,kogo tu obrażam??A swoje poglądy mogę mieć i uważam że ludzie którzy mają w dupie zwierzęta je jedzą i pozwalają na takie traktowanie

Gość cgi
Tez przyczyniam sie do morderstw. Zwierzaki sa pyszne. Szczegolnie kurczaki i kaczki.

Gość a ja powiem takkk DDD
Jakbyście byli dobrymi ludźmi to byście napisali mi pracę licencjacką za darmo. :D :classic_cool: :p

Gość wwrrr
rfrefref - wszystkich jedzacych mieso obrazasz, ale widocznie logika jest ci calkowicie obca, skoro nie zdajesz sobie z tego sprawy.

zdecydowanie ograniczam, ze wzgledu iz meza corka nieznosi miesa i raczej nie robimy miesnych dań,a nie bede dwoch osobnych odiadow gotowac Wczesniej jadlam bo jadlam ale w małej ilosci