Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nadinee21e1231

Czy dziewczyna atrakcyjna ,ale nie pewna siebie może odstraszac facetow tym ,ze

Polecane posty

Gość Nadinee21e1231

wlaśnie jest niepewna siebie co widać? Bo mnie zapraszaja na randki , mam powodzenie ,ale czesto po ktorejs randce czasr pryska. Może to być taka przyczyna ,że jestem mało przebojowa tylko raczej taka spokojna , trcohe nie pewna siebie?

Gość Nadinee21e1231
Tzn opowiadam coś zawsze, nawet troche żartuje ,ale nie jestem taka jak niektore dziewczyny ,ze widać ,że emanuje pewnoscią siebie i smiałościa. Raczej widać ,ze nie jestem przebojowa... Chyba ,ze na imprezach czasem jest inaczej ,ale potem jak przychodzi do codzienności to znowu jestem jaka jestem

może po prostu zapraszają ciebie ci co myślą nie tym co trzeba i jak nie dostają to czego chcą to idą do następnej na ruchanko.

Gość Kobiety sa jednak.....
Każdy jest inny, taka jak jesteś na pewno podobasz się wielu facetom, więc nie rób nic na siłę tylko znajdź kogoś dla kogo będziesz idealna.

Gość bcvbcbn
ja takie uwielbiam,moglabys podac swoje gg?

Gość Nadinee21e1231
Wiem , bo w koncu małam kilku facetów , ale jest mi wydaje sie troche gorzej niz tym przebojowym dziewczynom... Czasem przez to jestem odrzucana wydaje mi sie wlasnie bo za mało sie może wygłupiam ,śmieje itd. Mam 22 lata wiec nie jestem jakas nastolatka ,ale wydaje mi sie ,ze facetow bardziej generalnie kreca przebojowe

Gość bcvbcbn
odezwij sie jak mozesz ,moje gg:44159531

To ilu chcesz mieć tych facetów? Jednego czy wszystkich przebojowych? Czy chcesz być rozchwytywana i adorowana przez wszystkich i żeby laski Ci zazdrościły, a ich faceci patrzyli z pożądaniem.... Zaczyna się robić pustacko trochę.

Gość Nadinee21e1231
chce mieć jednego , ale narazie jestem samotna :( spotykałam sie z takim jednym jakiś czas i chyba mnie olał... Podejrzewam ,ze właśnie przez to ,że mu z charakteru nie do konca pasowałam bo on smiały i rozrywkowy ,a ja jestem inna

Gość ReJasmin
Jakbym czytała o sobie! Mam ten sam problem. Wiem, że fizycznie podobam się facetom, ale po kilku randkach nic poważnego z takiego spotykania się nie wynika. Większość chce seksu, a dla mnie seks bez związku, miłości, nie wchodzi w grę i kontakt się urywa. Jestem w jeszcze gorszej sytuacji niż Ty, bo mam już 27lat i ciągle coś nie gra. Ja też zwalam to na mój brak pewności siebie, przebojowości. Nie mam nałogów, nie imprezuję, jestem raczej domatorką, ot taka normalna dziewczyna i nikogo sensownego nie mogę poznać :(

Gość Nadinee21e1231
Tzn powodzenie mam ,ale jakieś takie krotkotrwałe :( np na imprezach kiedy wydaje sie ,ze jestem w miare przebiojowa po 2 piwach ,albo jak ktoś mnie nie zna zbyt dobrze

Gość bcvbcbn
ReJasmin-tez napisz jak mozesz,chetnie pogadam

Gość Nadinee21e1231
ReJasmin- no wlaśnie wydaje mi sie ,ze w tym lezy nasz problem :( Bo facetów cos przyciaga do takich co są pewne siebie , potrafia opieprzyc kiedy trzeba ,a jak jakas dziewczyna jest spokojna to wiekszości sie to nie specjalnie podoba ...Tylko jak tu byc przebojowa na zawołanie? i pewna siebie? Ja jestem taka tylko czasami ,a raczej to pozory po alkoholu

Nadinee21e1231 Ty masz problem, bo podrywają Cię faceci ale część rezygnuje po kilku randkach, a resztą najwyraźniej nie jesteś zainteresowana. Nie masz żadnego problemu, po prostu chyba ostatnio na kimś Ci zależało, na jakimś przebojowym , przystojnym facecie, który Cię olał i masz chwilowego doła. Tutaj nawet nie ma co się przejmować, przejdzie Ci za tydzień albo dwa. ReJasmin ma większy problem, ale też bez dramatu bo jesteś atrakcyjna, podobasz się facetom, tylko zwyczajnie nie jesteś już podlotkiem więc zacznij się oglądać za poważnymi facetami a nie ciachami, które chcą tylko seksu. Reasymując, zabieracie cenne miejsce na forum dziewczynom z prawdziwymi problemami :>

Gość jiojijo
po prostu jestes nudnawa, nie dostarczasz facetom zadnych emocji, wiec po co maja sie z toba spotykac? Aby posiedziec wieczorem pod kocykiem romawiajac o literaturze?:D