Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przez pomyłkę użyła go

trzymałam rozpuszczalnik w butelce po szamponie - współlokatorka użyła go

Polecane posty

umyła nim głowę, mam poparzoną skórę głowy nie mówiąc o tym co jej sie stało z włosami :O czy ja mogę mieć jakieś problemy z tego? (szampon był mój, korzystałam z niego sama, tzn nic mi nie wiadomo o tym,aby ona go używała nigdy nie pytała czy może użyć,więc zakładam,że nie używała go)

w sumie to dobrze tak zdzirze. ładniejsza była na szczeście to juz przeszlosc ode mnie. odbiła mi szefa , naszego dyrektora firmy

Gość po 3 mcu
a gdzie go trzymalas?

Gość ale cyrk
dostala nauczke heheheheheheeheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

drugi wpis to podszyw, ona mi nikogo nie odbiła trzymałam w szafce na mojej półce z kosmetykami i nie, ona nie miała identycznego, miała zupełnie inny szampon

durna prowokacja rozpuszczalnik rozpuściłby plastikową butelkę to po pierwsze a po drugie jego smród jest tak intensywny że trzeba by nie mieć nosa ,zeby tego nie poczuć.

Gość refver
pewnie specjalnie pod mylną butelką trzymałaś żeby się pomyliła i po co w łazience to było??poza tym mogłaś ją wcześniej ostrzec ,podejrzane...

nie wspominająć o tym że szampon i rozpuszczalnik maja zupełnie inne konsystencje .