Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość upomnom .sie

Mam 18lat i nie chce wyrobić dowodu osobistego.

Polecane posty

Gość upomnom .sie

Powód ? Brzydki ryj nie chce robić sobie zdjęć poza tym nie lubię wychodzić do obcych ludzi, w ogóle ludzi. A tu trzeba latać po jakiś urzędach :O myślicie że się o mnie upomna

Gość upomniec sie nie upomna
ale bez dowodu niczego nie zrobisz. i raczej go wyrób bo okaże się że nagle musisz się nim wylegitymowac a wyrobienie trwa... po co ci to?

Gość upomnom .sie
Ewa o co Ci chodzi. Nie potrzebuje mimo wszystko tego dowodu naprawdę.. Do matury nie podchodzę, pracy i tak nie będę szukać bo i tak nigdzie mnie nie wezmą chyba, że do wygryzania betonu z jezdni .. Nie chce płacić żadnych kar, nie stać mnie..

Gość wystarczy że policja
bedzie chciała cie wylegitymować. wtedy posiedzisz 24 godziny z bandziorami na dołku

Gość upomnom .sie
Do tego nie potrzebny jest dowód, nie ma obowiązku noszenia go przy sobie, poza tym siedzę cały dzień w domu. Chodzi mi o kasy pieniężne, naprawdę mnie nie stać a nie chce nic płacić..

jak to latac? wyslij kogoś po wniosek, wypełnij w domu, dołącz fotki, ale zanosiz sama co zajmuje 3s za miesiac tylko odbierasz a bez dowodu sie da zyc, moj eks od kilku lat ma tylko paszport

Gość upomnom .sie
kary pieniezne oczywiście *