pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Październik 19, 2012 wie ktos jak sie nazywajo? jako ze jestem niedopiertolona to nie obczailam sobie nazwy i teraz nie wiem ale koorwa fajne som c'nie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jennifer8787*** 0 Napisano Październik 19, 2012 to jakaś nowość? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość znajomaaaaaaa Napisano Październik 19, 2012 nazywaja sie madly Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dgs Napisano Październik 19, 2012 fchooj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tożsamość Bournea 0 Napisano Październik 19, 2012 http://allegro.pl/madly-kenzo-eau-de-toilette-i2710347239.html masz :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sfcaw Napisano Październik 19, 2012 a uzywam je :D kenzo madly:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jennifer8787*** 0 Napisano Październik 19, 2012 intesywne są jak flower? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość znajomaaaaaaa Napisano Październik 19, 2012 oto reklama http://www.youtube.com/watch?v=1jzmcMFzFoQ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość opiopi Napisano Październik 19, 2012 Kenzo Amour - ale tam jest koliber a nie motyl. W pomarańczowej butelce - o te chodzi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Październik 19, 2012 podziekowala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no, w końcu o motylkach Napisano Październik 19, 2012 bez podtekstu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miauczydelko 1 Napisano Październik 19, 2012 moze z kwiatiem? flower....ladnie pachna ale bardzo slodko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Październik 19, 2012 chodzi o te Madly i to, ze dla Ciebie sa beznadziejne to mnie obchodzi tyle co zeszloroczny snieg nie pytam o to czy sa fajne tylko jaka maja nazwe, bo jak pachna to koorwa mac przeciez wiem podobne do D&G Light Blue moim zdaniem. a ja sie lubuje w takich zapachach takze tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamil :) :) S Napisano Październik 19, 2012 To to jest ta pśp? Taki chłam? Myślałem, że naprawdę ma fajne teksty, a to taka chujnia z grzybnią w stylu fiela, widać, że zakompleksione to to. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach