Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jestem po prostu załamana :(

Moja szesnastoletnia córka zmieniła się nie do poznania!!!! POMOCY!

Polecane posty

Gość Jestem po prostu załamana :(

Witajcie. Mam problem z moją córką. Może zacznę od początku. Kiedyś była miła, mądra, lubiła dużo czytać, nie kłamała, spędzała czas z rodziną, pomagała w obowiązkach domowych, no po prostu była grzecznym dzieckiem. Wiadomo, że nie była aniołkiem, ale szanowała starszych, była rozsądna i wiedziała, że są granice, których nie przekroczy, bo nie chce, a nie bo jej rodzice zabraniają. Wszystko się zmieniło odkąd przeprowadziliśmy się do innego miasta. Poszła do nowej szkoły, nie potrafiła dobrać sobie koleżanek i zadała się ze strasznymi dziewuszyskami. :o Mianowicie, zaczęła pić dużo alkoholu, przychodzi nad ranem, nieraz przyprowadziła ją policja, wagaruje, ma same pały (po zebraniu złapałam się za głowę, choć miałam nadzieje, że po wakacjach się poprawi) pali papierosy, maluje i ubiera się wyzywająco. W maju podczas porządków w łazience za pralką znalazłam test ciążowy. Złapałam się za głowę. Nie mogłam kompletnie zrozumieć tego kim stała się moja córka. Nie tak ją wychowałam. W domu miała to co powinna mieć. Nie rozpieszczałam jej, nie. Uczyłam ją żeby dawała sobie radę, żeby wyszła na ludzi. W zasadzie daje sobie radę, nie jest popychadłem, ale nie wiem kompletnie dlaczego i czym zaimponowały jej takie rozbestwione gówniary jak jej koleżanki.

Gość Pierdogrzmot urzędniczy
i co test wykazał ?

sama masz odpowiedź. odizoluj od patologicznych koleżanek i zobacz czy jej przejdzie. brzmisz jak prowo

Gość sa lepszymi kochankami
bunt nastolatki. nie znam na to skutecznego lekarstwa

Gość wewewewewwew
nic już nie zrobisz,przykro mi...

Gość wewewewewwew
whedif Ty gówniaro sama jestes takie prowo,za krotki masz tu ''staż'' żeby stwierdzać czym jest prowo a czym nie :O

a może została szlaufem ?

Gość rzeczywiście , bloki -
trudno uwierzyć , żeby pozbierana dizewcznya zmieniła sie tka w ciagu kilku miesiecy , coś zmyślasz .

nie znasz dnia i godziny kiedy zbabciejesz ia twój stary zdziadzieje

Gość nbvcxuygtvfdsa
powinnas sie znowu przeprowadzic do mniejszego miasta, mzoe wies... w koncu w innym otoczeniu tego nie robila

Gość rzeczywiście , bloki -
nie oceniam ciebie tylko twoja isaninę . a z teog co piszesz to wcale n ie 16 latka isę mzieniła tylko ten proces rozpoczoł sie j ka dizewczyna miała 14 lat . nie potrafiłąś p okierować dizeckem to terz masz co chciałaś .

czemu mam nie pisać. pomogę Ci w kontynuowaniu prowo, chcesz? ;) razem dobijemy do 20 stron. mogę być pomarańczkami;)

zakorkuj jej cipsko

Sytuacja jest bardzo trudna. Oczywiście przyzwolenie na takie traktowanie nie wchodzi w grę, z drugiej jednak strony im więcej będziesz zabraniać, tym bardziej będzie się buntować. Jedyny sposób to przeprowadzka albo zaciągnięcie córki siłą do psychologa (dobrego by potrafiła i chciała się otworzyć).

siłą do psychologa (dobrego by potrafiła i chciała się otworzyć). siłą otworzyć lol