Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jula1234

Czy tkwic nadal w tym toksycznym związku? Pomocy!

Polecane posty

Gość jula1234

Jestem juz rok z moim mężczyzną. Na samym początku związek idealny, aż do czasu. Od jakiś 5 miesięcy mój partner nie ma ani pracy, ani wykształcenia (rzucił szkołe przed maturą), a poprzednia pracę załatwił sobie po tzw. znajomości. Ma 22 lata, wyrok w zawieszeniu i przeszłośc początkującego narkomana. Dochodzi jeszcze przemoc psychiczna. Zaczełam dopiero studia, jestem na pierwszym roku, ma ciągłe pretensje o to że ciągle jestem na uczelni, że do niego nie przyjeżdzam, że sie nie staram. Gdy coś mu nie pasuje krzyczy na mnie, przeklina, uderza w stoł, drzwi. Awanturnik. gdy nie odbieram jego telefonów jest tylko krzyk gdzie jestem, co ja robię. Kobieta musi czuc sie bezpieczna i doceniania. Trzeba jej poświęcać swoją uwagę, a on nie przyjedzie do mnie autobusem bo "mu sie nie opłaca na dwie godziny" ! a prawka nie robi, bo to tylko"plastikowa karta". Idzie na wygodę.. robi tak jak jemu pasuje. a ja ciągle mysle ze on sie zmieni bo mnie kocha. Tylko pytanie czy tacy ludzie moga sie zmienić. Licze na waszą radę, co byście zrobiły na moim miejscu. A wy faceci, taki wasz punkt widzę. Prosze o pomoc.

dziewczyno mila- nie zmieni sie.A juz napewno nie milosc do Ciebie.Jakbys spojrzala z boku na swoja sprawe widzialabys: - zero odpowiedzialnosci faceta za siebie , za przyszlosc -awanturnik , ktory Ciebie i twoja osobowosc, potrzeby ma w nosie -egoista i wygodnis , nawet nie jest w stanie pojechac do Ciebie na chwile ...bo bla bla bla. Madra kobieta ( niewazne w jakim wieku jest) wie, ze ze zwiazku, w ktorym pojawiaja sie lzy ,( nie te ze szczescia )musi czym predzej uciekac z niego. Zwiazki zle rokujace powinno sie skasowac w zarodku, jesli czlowiek nie chce dostac po tylku i lapach. Dostaniesz rady zapewne -uciekac. I tak zrob, poki za daleko nie zabrnelas. Im dluzej czlowiek jest w zwiazku patologicznym, tym trudniej go zakonczyc .

Gość Miniulka
Jeszcze troche i facet będzie Cię bił. Więc zostaw go i żyj swoim życiem.

Gość zchn
Nie łódź się, że zmieni się na lepsze. Będzie coraz gorzej. Zakończ to póki nie za póŹno

Gość weno popatrz na swoje pytanie
dokładnie je przeczytaj i masz gotową odpowiedź

Gość jula1234
dziekuję wam za te słowa..

Gość wredniucha4
nie mogę się nadziwić, że można siedzieć w takim upadlającym układzie i jeszcze się pytać czy tam zostać - jak ty się nie wstydzisz tak żyć???

Gość Jula, to jak piwo ?
w parku, czy u mnie ?