Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ewelina Fos xxx

Nie wiem co robić!!!!! Jestem w trudnej sytuacji finansowej!

Polecane posty

Gość Ewelina Fos xxx

Mam 26 lat. Do niedawna mimo samotnego macierzyństwa byłam szczęśliwą kobietą. Ukończone studia. Ekstra dobrze płatna praca, ludzie szanowali mnie. Przynajmniej w większości, ci którzy nie znali mojego ojca zbyt dobrze. A teraz? Ojciec i brat trafili do więzienia na pare lat za jakieś głupie przekręty podatkowe i jakieś oszusta. Matka nigdy nie pracowała, była kurą domową a dzisiaj szef do mnie przyszedł i powiedział że w jego agencji reklamowej będę pracowała do końca października i żebym zaczęła se szukać innego zajęcia. Jest mi przykro. Ojciec mojego syna (7 lat) nie chce mieć ze mną nic wspólnego a jego rodzice też powiedzieli że nie chcą pomagać ani córce ani wnukowi kryminalisty.

Gość jak się ma ojca kryminaliste
to dziwisz się że ludzie tak Cię traktują. Też bym nie chciała takiego pracownika albo żeby mój syn miał dziecko z taką kobietą.

Gość załóż jeszcze 20 topików
to powiemy ci co robić kretynko :P

W Ameryce spora ilosc czarnych kobiet ma dzieci z bandytami, ale tam jest socjal, bandyte zamyka sie w wiezieniu a kobieta dostaje kartki na zywnosc. Farmuja tam sobie generacje idiotow.

Gość piękna patologiczna rodzinka
nie ma co!

jak każdy w tych czasach ma raz lepszą raz gorszą sytuacje finansową nie ma dobrej rady musisz szukać nowej pracy