Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iubviuvbv

wkurza mnie ze matka przepala prawie 200 zl mc

Polecane posty

Gość iubviuvbv

a zarabia 1200 zyjemy biednie a tyle kasy idzie z dymem;/nie wiem jak przekonac ją do rzucenia

Gość nienadająca się....
rozumiem Ciebie i wspolczuje

Gość iubviuvbv
znacie cos skutecznego na uzaleznienie od tytoniu? zastrzegam ze ma chora tarczyce

Niestety, tak to jest. Moja przepala 300, a emeryture ma 800... dlatego place za nia rachunki. To straszny nalog. Niech pije duzo wody i moze pomoze jej epapieros?

Gość zuuska90
Za swoje pali :p Ja pale od 10 lat i puszczam z dymem ok 600 zeta na miesiac i strasznie wkurwia mnie jak ktoś to wypomina :P

Gość iubviuvbv
niby za swoje ale kurcze ta kasa idzie z dymen doslownie za te przepalone lata mialaby dom!! a nie ma nic pali ze 20 lat

Gość iubviuvbv
toleruje to bo i ja mam slabosc , wydaje wiecej od niej na prezerwatywy

Gość iubviuvbv
odrazu wspomne o tym jak wyglada po tych 20 latach cere ma okropna, brzydka, wysuszona mimo kremow i w sumie mlodego wieku zeby zólte, brzydkie oddech wciaz nieswiezy kaszel itp i pali wciaz

Gość shhshs
Jul jej tabex za 60zl. Ja nie pale miesiąc

Gość iubviuvbv
wlasnie tabexu nie moze poczytaj ulotke nie dla chorych na tarczyce-wiem bo juz kupilam jej to i nie mogla brac;/

Gość zuuska90
Jak ktoś nie chce rzucić, to tego nie zrobi. Wiem po sobie, chłopak kupowal mi jur rózne tabletki,plastry, gumy i epapierosa, nadal pale, bo poprostu to lubie :P

Gość jak ktoś pali to można sobie..
tacy ludzie nie rzucą. Znam wielu ludzi palących i ojciec mój też pali. To jest takie myślenie na zasadzie że kojarzą to z uczuciem przyjemności i jakby im to nagle odebrać to tak jakby tobie odebrać jakieś twoje przyzwyczajenie które ty lubisz, np tak jakby ktoś ci zabronił słuchania ulubionej muzyki. Kiedyś się zapytałam jednej palącej znajomej ile ona musi wypalać w skali roku tych papierosów to ona odpowiedziała "A daj ty mi spokój ile w skali roku, to nic już z tego życia bym nie miała" Życie jest brutalne i ciężkie. Mimo, że to kosztuje i dla niepalącego jest irytujące i niezrozumiałe to dla palaczy czasami to jest ostatnia rzecz która daje jeszcze jakieś zadowolenie. Niestety..

Gość jak ktoś pali to można sobie..
a niech mnie szpiegują. Jeśli moje nieudaczne życie może być dla kogoś fascynujące to pozostaje tylko współczuć, że z kimś jest gorzej niż ze mną