Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Potem odpoczniesz

Kto po aborcji? Jaka metoda?

Polecane posty

Gość a syndrom i tak was
dopadnie nawet po 10 latach

Gość a wracajac do tematu ....
płody zjadam na kolację. nie lubię dzieci to nie będę rodzić :O

Gość Sefsetgsrtrt
"poza tym zawsze zastanawia mnie fakt, ze przeciwnicy prawa do aborcji nie potrafia w zyciu codziennym postepowac wedla milosci blizniego" Patrz na belke w swoim oku zamiast na drzazgę w oku bliźniego!

Gość do wredniuchy 4
krzywda wyrządzona drugiemu zawsze wraca:D wcześniej czy później wraca:D albo się jest człowiekiem myślącym albo nie a to do czegoś zobowiązuje a ty klepiesz co ci ślina na język przyniesie.

Gość kurdemolejapitole
Brak szacunku do siebie, puszczalstwo, głupotę chcecie wymazać przez aborcję - to jedyny powód. Takie gadanie ,że mój brzuch więc ja decyduję , że aborcja w porównaniu do 9-ciomiesięcznej ciąży to pikuś, itd to nic więcej jak bełkot niezrównoważonych bab!!!! O wszystkim trzeba myśleć wcześniej!

Gość Potem odpoczniesz
Co jest zlego w usunieciu pecherzyka?

Gość Potem odpoczniesz
Co jest zlego w usunieciu pecherzyka?

Gość Potem odpoczniesz
Kurdemole: brak szacunku do siebie? A skad, chce zapewnic sobie db przyszlosc a nie w nedzy. Puszczalstwo? Mam jednego partnera, to byl moj pierwszy i oby ostatni. Glupota? Uzywalam tabletek anty CODZIENNIE, wiec pod wplywem impulsu do lozka nie szlam.

Gość jestem_ za_ a_ nawet_ przeciw
Aborcja do pewnego momentu powinna być przede wszystkim legalna, a nie po kątach kobiety decydują się na wzięcie tabletki, albo łyżeczkowanie. Nigdy nie przeżyłam tego, ale uważam, że są pewne sytuacje zmuszające do tego. I tak nawiasem mówiąc, dla tych wszystkich oburzonych katolików: kto z was jest bez grzechu niech pierwszy rzuci kamień....

Trudno ci sobie wyobrazić, że ktoś jest bez takiego grzechu, co? no to przyjmij do wiadomości, że są. Ja do nich należę. I jestem wrogiem zarówno aborcji jak i kamienowania. Ale nikt mnie nie przekona, że aborcja nie jest zabójstwem.

Gość vbcvcjvbcj
Tylko debilka powtarza wyświechtane frazesy po Urbanie.

Gość modlisz się za dzieci, które
wsiąkły w prześcieradła? :classic_cool:

Gość do juz wszystko wiem
twoj cytat "na szczescie nie masz prawadecydowac o cudzym zyciu" ale jak widze TY sobie dalas to prawo decydowania o cudzym zyciu - wyrocznia jestes? guru? bog?? wydaje ci sie ze wszystko wiesz ? masz taki nick hm... mysle ze malo wiesz i jestes egoistka a egoisci nie maja empatii ... napisalas ze dziecko masz zrdowe hmmm... pewnie jakby bylo chore to bys je zostawila

urodź dzieciaczka, chętnie się nim zaopiekuję :) Mam akurat wolny pokój, troszkę pensji na zbyciu, akurat kupi się wyprawkę :)

Ja natomiast rodziców nigdy niestety nie miałem, gdyż spłodzono mnie w dość nietypowy sposób. Pewnego razu kompletnym przypadkiem, mój przyszywany wuj Roman oddawał się swej ręcznej rozkoszy na klozecie marki Ceramit, pozostawiając na muszli klozetowej znikome ilości spermy. Po chwili podobno usiadła na nim, jak to stwierdził, nieznana mu niewiasta podobna do Marusi i tak oto powstalem ja - Baltazar Klops.

Gość komu zależy na ułatwianiu abor
aborcji - oczywiście tym, którzy chcą maksymalnie osłabić, a w miarę możliwości wytrzebić nasz naród.

Gość Potem odpoczniesz
Chcialabym doczekac czasowq w polsce w ktorych kobieta ma wladze nad swym cialem, brzuchem i nikt jej za to nie gani. Precz ze stereotypem udreczonej matki polki

Gość sathinia
religijne i polityczne zjeeby kaza rodzic co roku

Gość szoque!
czyli jak ktos nigdy nie chce mniec dzieci, to powinien (dla wszelkiej pewnosci) nigdy nie uprawiac seksu? chyba zarty ;) egoista jest ten, kto rodzi nieodpowiedzialnie dziecko i naraza je na jakies syfne zycie w biedzie, bez ojca, z glupia niedouczona matka itd. usuniecie kilkutugodniowego zardka nie jest morderstwem, tylko niedoposzczeniem do jego rozwoju w przyszlego czlowieka. a ci, co uwazaja usuniecie zarodka jako morderstwo, to niech ta opinie stosuja w swoim zyciu, ale nie narzucaja jej innym :)

Gość szoque!
a tu mamy przyklad milosci blizniego i HUMANITARYZMU z wpisu o kilka powyzej: "mam nadzieje i zycze ci z calego serca ze twoje dziecko na starosc cie porzuci jak psa, odda do domu starcow lub bedzie cie lalo zaklinam los zeby takie zycie (marne) cie czekalo na starosc zlo wyrzadzone kiedys musi powrocic ! i nie gadam tu religijnego belkotu bo jestem akurat ateistka to jest raczej humanitaryzm" sie wie! :D

Gość boj sie nie ....
no wiec wlasnie :D

Gość kokolino123
ja po aborcji-dwa lata temu w Niemczech siodmy tydzien ciazy metoda prozniowa bez komplikacji bardzo mile panie w klinice jechalam jak na sciecie obudzilam sie z uczuciem niesamowitej ulgi.. koszt 400 euro