Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość owiopwqewq

Kto mial/ma skrzywienie kręgosłupa w części lędzwiowej?

Polecane posty

Gość owiopwqewq

Od lat mam dziwne objawy - myslałam ze to dolegliwosci ginekologiczno- urologiczne. U mnie jednak z chodzeniem do lekarza jest ciezko, wybrłam się do gina i on nic nie widzi. Pecherz dokuczał mi od lat, najpierw nieznacznie, stopniowo się pogarszało az sięgnęło dna- tak, że chodziłam po 20 razy na dobę, noc to horror. uogólniony ból w podbrzuszu, uczucie wzdęcia, dziwnie wywalony brzuch... Ostatnio jak zobaczyłam moje plecy w przebieralni to to wgłebienie dziwnie wielkie z tyłu... :( Czułam tez od dawna że jak przyciskam ten wystający brzuch to czuję dziwną ulgę, jakby coś przestawało uwierac. Scisnełam ten brzuch paskiem robiąc coś w rodzaju prowizorycznego stelaza, i od razu pecherz przestał bolec, przespałam pierwszy raz od roku noc! Moze ktoś ma tez problemy z ta częscią kręgosłupa, jak to u was wyglądało? Czy to się da wyprostowac?

Gość marianna pe *
ja chodzę na masaż odcinka lędźwiowego super ulga

Gość weqweqweqw
a jakie miałas objawy, tylko bólowe?

Gość lordoza ledzwiowa mam to...
Ja mam lordoze ledzwiowa:/ czesciowo mi sie zmniejszyla, bo za dzieciaka chodzilam na gimnastyke korekcyjna, no ale do normy niestety nie doszlam :/ moja postawa pozostawia wiele do zyczenia- ja sie smieje i mowie ze wygladam jak "ges wyscigowa" :D brzuch do przodu, a tylek bardzo do tylu :D weszlo mi w nawyk chodzenie na wciagnietym brzuchu + staram sie przesuwac miednice do przodu (z tym mam nadal problem by pamietac)ale staram sie, wtedy sylwetka w normie...od kilku miesiecy czuje dziwne parcie na pecherz, nawet myslalam, ze jestem w ciazy hmm moze rzeczywiscie mam to od tego...musze wybrac sie do lekarza...a co do tego czy da sie go wyprostowac to hmmm zalezy w jakim wieku jestes i jak glebokie jest skrzywienie...musisz poszukac dobrego specjalisty... powodzenia :)