Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aczjju

Boje się, że znowu zaczynam się w nią wkręcać :(

Polecane posty

Gość aczjju

Otóż już od roku podkochuje się w mojej koleżance.. wiele razy próbowałem "coś zdziałać" ale zawsze mnie olewała, no ewidentnie po za samym koleżeństwem nic ode mnie nie chce teraz przez wakacje 3 miesiące w ogole się nie widywalismy i już mi przeszło.. no i odkąd studia się rozpoczeły to znowu mnie bierze, teraz mamy w miare fajny kontakt, rozmawiamy ze soba dużo w szkole i czuje ze już mnie zaczyna brać :/, ciągle o niej myśle.. błagam w myślach aby np napisała do mnie sms-a, nie moge się doczekać każdego dnia aby pójść już na uczelnie, a jak jej nie ma to mam ochote stamtąd wyjść.. ja pierdole:/ jakie to jest kurwa chujowe !!

Gość Retys
Jesteś już ugotowany.

Gość pasi-konik
to zaczynaj juz wykrecac sie ,

Gość robertZlublina
A ja miałem podobnie i któregoś razu z dnia na dzień... przeszło. No, moze nie z dnia nadzień ale po prostu przestałem inicjować z nią kontakt, czekać, prosić itd. Ona nie robi nic bo jej nie zależy a mi z kazdym dniem przechodzi coraz bardziej. Na chwile obecną nawet gdyby ona zaproponowała jakieś spotkanie itp. to chyba odmówiłbym, po prostu mam juz dość tej szarpaniny i izolacji od innych fajnych kobiet w imie złudzeń i niemożliwych do spełnienia marzeń. Myśle, ze za jakis miesiąc przestanie ona istnieć zupełnie w moim zyciu, ona wie ze sie w niej podkochuje (choć udaje co innego) wiec nawet nie pyta dlaczego sie nie odzywam itp. bo pewnie załapała co robie. Najważniejsze to końcu uznać za fakt to, że ona Cie NIE KOCHA a nie wmawiać sobie "a moze jednak". Im wczesniej to zrozumiesz i bedziesz konsekwentnie sie tego trzymać tym szybciej i łatwiej przyjdzie "uleczenie". Pozdrawiam!