Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krystyna_poznan

ból kręgosłupa POZNAŃ dobry lekarz

Polecane posty

Gość krystyna_poznan

Witam. Szukam dobrego specjalisty na bolące plecy. Bardzo boli mnie kręgosłup, byłam już u kilku lekarzy, przetestowalam na sobie chyba wszystkie możliwe zabiegi. Jednak niewiele to pomogło, kręgosłup ciągle boli, raz słabiej, raz mocniej. Czy możecie polecić kogoś sprawdzonego Poznaniu lub okolicach? Słyszałam o prof. Mariuszu Posłusznym, czy rzeczywiście jest dobry? Ktoś go zna i może polecić?

Gość marianna pe *
mnie b. pomaga basen i jacuzzi

Gość greta47
mi ostatnio pomaga tylko rezonator biofotonowy, wcześniej próbowałam wszystiego i nic nie było na tyle skuteczne żeby przyniosło odpowiednią ulgę.

Gość I tak
Najlepszy specjalista to masazysta akupunkturzysta

Gość Pani Kasia - Poznań
Ja bym sie przeszła na Twoim miejscu do Masazystki Pani Kasi przy Os. Kopernika. Podaje telefon: 604 535 237 Zadzwoń, powiedz w czym problem - to Ona Ci powie czy masz przyjsc do niej.

Gość I tak
Pani Kasia - Poznań,a pani Kasia wykonuje akupresure???czy tylko sam masaz???

Gość arlaa
Kreg Clinic prof. Posluszny - polecam. wyleczyl mi tam z powodzeniem rwe kulszową, a wcześniej odwiedzilam kilka gabinetów lekarskich i nic. rewelacja, świetny gabinet

Gość fizjoterapia
Witam Pani Krystyno, jeśli chciałaby Pani pozbyć się bólu pleców podaję numer telefonu do osoby, która w świetny sposób rehabilituje takie stany: 884608527 P. Lidia. Polecam i pozdrawiam.

Gość krystyna_poznan
Dziękuję, ale umówiłam się już na wizytę do Kręg-Clinic. Popytałam trochę i kilka osób bardzo pozytywnie wypowiadało się o tym miejscu i prof. Posłusznym, takze sama sprawdzę i jutro wybieram się tam pierwszy raz. Obiecuję że napiszę moje spostrzeżenia. Pozdrawiam:)

Gość krystyna_poznan
A więc jestem bylam w kreg clinic na serii zabiegów chirpopraktycznych, u prof. Poslusznego wlasnie, i musze powiedziec że jestem bardzo zadowolona. Ulgę poczułam juz po pierwszym zabiegu, a teraz plecy prawie mnie nie bolą. Teraz chodzi tam moja koleżanka. Także miejsce sprawdzone, warto sie tam wybrać. Pozdrawiam

Gość gość
Na kręgosłup to on mnie nic nie pomógł. Wyszłam od niego jeszcze bardziej połamana niż weszłam. Byłam u wielu chiropraktyków i osób zajmujących się terapią manualną, ale nikt jeszcze tak nie ściemniał jak on. No i oczywiście musiał koniecznie przy nastawianiu kręgosłupa trzymać mnie za piersi. Każdy kto przedtem mi "nastawiał" kręgosłup nie musiał tego robić i wychodziłam zadowolona z rezultatu leczenia kręgosłupa. Po wyjściu od Posłusznego nie było żadnej poprawy, a nawet zauważyłam pogorszenie.

Gość gość
Hm, no nie wiem, bylam u niego kilkakrotnie na zabiegach i mam zupełnie inne dosiwadczenia, nie trzymał mnie za piersi i zawsze bylam zadowolona bo widzialam poprawe. teraz po leczeniu w kreg clinic z kregoslupem nie mam juz zadnych problemów i czuje sie swietnie.

Gość gość
tez przyłącze się do polecenia kręg clinic. Po wielu latach przestał mnie boleć kręgosłup. o chwytaniu za piersi nie slyszalam. Moi znajomi też są zadowoleni z ich usług, także miejsce sprawdzone.

Gość gość
Mogę C***olecić wizytę w Instytucie McKenziego (to jest na ulicy Strzecha). Zanim polecą Ci jakiekolwiek ćwiczenia, robią dokładny wywiad chorobowy -precyzują, gdzie Cię boli, kiedy i w jakim stopniu nasilony jest ból. Pierwsza wizyta w związku z tym trwa około dwóch godzin, ale na dobre to wychodzi. Lekarz znajduje przyczynę bólu i zaleca ćwiczenia. Przyznam szczerze, że mi bardzo pomogły,

Gość gość
Czy sa to Rytuały Tybetanskie???

Gość gość
rytuały tybetańskie to ćwiczenia jogi, ponoć regularnie wykonywane odblokowują wszystkie czakramy i pozwalają energii w ciele swobodnie przepływać ja ich szczerze nie cierpię, dają popalić, zakwasy po nich jak cholera może się kiedyś przełamię i zacznę je wykonywać codziennie

Gość gość
No ale to tak ma byc na poczatku i o to chodzi,ale nie wolno przestawac

Gość maciej99r
Myślę, że przy bóla kręgosłupa oprócz dobrego lekarza przyda się też dobry rehabilitant, który dobierze odpowiednie zabiegi, ćwiczenia i pomoże złagodzić ból. Ja mogę śmiało polecić http://twoja-rehabilitacja.pl/. Wizyty domowe w Poznaniu i nie tylko. Szybkie terminy.

Gość gość
Ale to nie wolno rekalować,dobrych specjalistów jest bardzo duzo....

Gość gość
tylko codziennie, regularne ćwiczenia, minumum pół godziny dziennie kręgosłup boli gdy mieśnie są osłabione pilates, joga, pływanie na plecach, streching unikać nadwagi, dźwigania ciężarów, nadmiernych kilogramów rozładowywać stres ćwiczeniami, od stresu napinają się mieśnie karku i grzbietu i pojawia się ból

Gość gość
15.05.14 [zgłoś do usunięcia] gość Miesnie przykregosłupowe moga byc osłabione albo nieregularnie napiete własnie pod wpływem emocji

Gość gość
Ja ze swojej strony polecam panią Marceline z firmy Fizjol - szybko i skutecznie poradziła sobie z bólem kręgosłupa, zajmuje się także masażem czy rehabilitacją. Dojeżdża do domu jednocześnie będą w bardzo przyzwoitych cenach

Gość gość
Tak dla poczytania, może kogoś zaciekawi, bo mnie zainteresowało: Wszystkie dolegliwości ciała fizycznego, są skutkiem braku harmonii ciał subtelnych. Jeśli często opanowuje człowieka nienawiść, smutek, żal, zazdrość i inne negatywne myśli, uczucia, czy emocje, to za każdym razem, coraz bardziej niszczy swoje ciała subtelne. Po pewnym czasie te zanieczyszczone energie, znajdujące się w ciałach subtelnych, schodzą na ciało fizyczne, poprzez różne dolegliwości. Nieprawidłowe działania, myśli, negatywne emocje i uczucia, powodują dolegliwości i tylko sam człowiek jest za nie odpowiedzialny. Duża różnorodność dolegliwości, spowodowana jest przez różne przyczyny, jakie człowiek wywoła. Inne dolegliwości odczuwa kiedy, nie może komuś wybaczyć, inne kiedy jest ciągle pełni zazdrości, a jeszcze inne kiedy na przykład. źle się odżywia. Najistotniejsze w tym wszystkim jest to, że to sam człowiek tworzy je sobie i sam jest za nie odpowiedzialny. Również i sam może się ich skutecznie pozbyć. Powinien to jednak chcieć zrobić sam. Nie jest to proste, ale do wykonania. Zaczerpnięte z bloga: http://przygoda-z-duchowoscia.blog.pl/

Gość gość
Zawsze ćwiczę, ale jak to już nie pomaga to dzwonie do P. Dąbrowskiego i jest gut :). Nawet dojeżdża na terenie Poznania. www.rehadiag.pl

Gość Milusia

Halo halo. Jest tu ktos? Sporo sie nacytalam tutaj w komentarzach o cudownej klinice pana poslusznego w poznaniu. chyba kreg clinic z tego co wyczytlama. Czy nadal tak go polecacie> poszperalam po paru stronach i faktycznie wszedzie rewelacyjne opinie. Podobno potrafi cuda zdzizlac! Ja juz sie zpaisalam na wizyte i niebawem sie wybieram ale jestem ciekawa czy ktos ostatnio byl u tego Pana, aha, obiecuje po wizycie napisac swoja opinie w razie gdyby ktos podobnie jak ja walczyl z niesamowicie uciazliwym bolem kregoslupa. normalnie funkcjonowac nie idzie, a druga ciaza na horyzoncie

Gość Milusia

wiecie co, jestem juz po wizycie. co prawda nie doczekalam sie tutaj waszych opinii ale za to na innych forach pare osob mnie utwoerdzilo, ze wizyta w kreg clinic  to swietna decyzj. jestem bardzo zadowolona. odpowiednie zalecenia i jestem jak nowo narodozna. z czystym sercem polecam