Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Seks na pierwszej randce

Która z was poszła do łóżka z facetem na pierwszej randce?

Polecane posty

Gość Seks na pierwszej randce

Nie uważacie się z tego powodu za wyzwolone i frywolne?

Gość yaagaaav
ja się uwazalam dopóki nie przeczytałam tematu. Nigdy nie poszlam z facetem do lozka na pierwszej randce. eh ;/

Gość grolsz()()()
o fajne pytanie, ale ja NIE

Gość ojjhdgbm
I ja, choc ciezko to nazwac randka. Poznalam faceta na zawodach sportow ekstremalnych. Bylam juz jakis czas sama i korzystalam z zycia:) Impreza, znajomi, gdzies pojawil sie on ze swoimi znajomymi, wariacka noc, ktora zkonczyla sie z nim w moim pokoju. Chemia byla, ze hoho! :) Bylismy ze soba 3 lata. Nie wyszlo z innych powodow:)

Gość asturiasss
Ja niedawno dołączyłam do grona tych, co to zrobiły. Dumna nie jestem, ale chemia była i oboje tego chcieliśmy. mireczkowataaa i ojjhdgbm Jak wyglądał początek, ale już po tej "randce"? Nie bałyście się wpaść w układ przyjaciół do łóżka?

Gość a anal na pierwszej
randce ktorejs z was sie zdarzyl?

Gość a anal na pierwszej
anal to nie pozycja. poza tym to cos bardzo intymnego, wiec jak kobieta pozwala na taki seks komus od razu, to znaczy ze musi byc straszna chemia

w seksie się nie "pozwala" tylko robi się to dla przyjemności. Poza tym seks analny wymaga małych "przygotowań" w zwiazku z powyzszym ze spontanem nie ma wiele wspólnego :)

Gość a anal na pierwszej
poza tym kobieta, ktora tak pozwala na anal od razu to raczej musi byc wulgarna i wyuzdana kobieta

Gość towar dotknięty uważa się
za sprzedany komuna prawdę wam powie

Gość ja poszlam na pierwszej
po miesiacu razem zamieszkalismy i tak sobie zyjemy po dzis dzien:)

Gość Dkdododk
Pewnie się rano potykają o rogi mireczkowate i tym podobne. Jak szybko dają to i szybko zdradzają, takie prawo matematyczne, no chyba że ich nikt nie chce to wtedy " wierni" są.

ja tam się o żadne rogi nie potykam :) Jesteśmy razem 10lat, mamy dziecko- i naprawdę nigdy nie żałowałam, ze skończyliśmy w łóżku po pierwszej randce. A reguły nie ma- zdradzać moga i ci, co czekali do śłubu z sexem i ci, którzy nie traktują sexu z taką "powagą".

Gość yaagaaav
co za pierdolenie, wszystkie które się przyznaly miały to szczęście ze były/sa z tymi facetami? sorry lalki ale g... prawda :)

Gość stalowowolanka88
ja poszłam z facetem na pierwszej randce do łóżka ( w sumie samochodu:P) i jestem z nim do teraz...więc żadne g..no prawda:P a anala chciałam spróbowac i spróbowałam na 3 spotkaniu z ciekawości... :)

a dlaczego szczęście? Ja tam pierwszy i ostatni poszłam do łózka od razu- bo też i od razu było inaczej niż wcześniej, przy poprzednich związkach- zadnych oporów ani wstydu. Nie wiem jak u innych, u mnie tak było. Kropka :)

Gość do stalowowolanka88
szybko na anal pozwolilas

Gość stalowowolanka88
może i szybko, ale to nie był pełny stosunek analny tylko próba i sama tego chciałam.. Tak naprawdę pełen anal po 2miesiącach znajomości był:)

Gość Dkdododk
Mireczkowata, jak się "sexu z powagą" nie traktuje to się łatwo do lóżka wskakuje. Jak tylko jest okazja to siup i rogi jak malowane. Zrobił raz, zrobi i drugi. Dlaczego nie?

a dlaczego tak? Dlaczego mój facet miałby mie zdradzic? Bo 10lat temu, tak bardzo siebie pragnęliśmy, ze nie patrząc na to, co "wypada" poszliśmy do łóżka?? Nie sądzę. Tak długo jesteśmy razem i mamy takie fajne życie, ze po prostu zdrada w naszym przypadku sie "nie opłaca".