Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martini000

Korepetycje z angielskiego. Jak zacząć?

Polecane posty

Gość martini000

Hej ;) Mam 17 lat, chodzę do 2kl liceum o profilu jezykowym. Mam zdany certyfikat FCE i aktualnie przygotowuje sie do zdania CAE. Potrzebuje jakiegos zarobku :P Jak na razie pracuje w hotelowym spa, ale jestem na wezwanie a wzywaja mnie rzadko i placa malo. Do tego nudzi mnie juz ta praca (aczkolwiek uzywam tam rowniez jezyka angielskiego). Czy moglabym udzielac korepetycji? Jak myslicie? ;) Wiem mniej wiecej jak powinno sie ich udzielac (korzystalam kiedys z takich lekcji i mialam swietnych korepetytorow), ale boje sie, ze nie bede w stanie kogos czegos nauczyc. Ja zawsze sama sie ucze i robie wszystko po swojemu, nie wiem, czy uda mi sie komus cos wytlumaczyc... Myslalam nad udzielaniem korepetycji z angielskiego oczywiscie, dla dzieci z podstawowki, ale slyszalam, ze z nimi to trudno. Mieszkam w malej miejscowosci (Oświęcim) jesli to ma jakies wieksze znaczenie ;)

Gość ffgfgghhjh
dziecko nawet matury nie ma a juz wielka specjalistka i korki cche dawac :O

Gość martini000
Znam duzo osob, ktore udzielaja korepetycji w moim wieku. Zreszta myslisz ze trzeba zdac mature zeby byc "znawca" w jezyku angielskim? FCE mozna zaliczyc juz jako mature tak szczerze.

Gość martini000
ZAJEBISCIE POMOCNI JESTESCIE NAPRAWDE

Gość gość
Hej ja mieszkam w mieście łódź i daje korepetycje z jezyka angielskiego, nie słuchaj pacanów co się wypowiadają. Spokojnie z FCE możesz zacząć jak chcesz znaleźć osoby zainteresowane korkami to polecam ci Preply http://preply.com/pl/lodz/korepetycje-z-angielskiego sama od tego zaczynałam

Gość gość

Jestem do matury przygotowany, dzięki .tomedo.pl/. Obcykaliśmy chyba wszystkie możliwości egzaminacyjne, bo o to mi głównie chodziło. Przełamałem nawet strach przed mówieniem. Korepetycje z naprawdę ogarniętym lektorem, do którego od razu się przekonałem.