Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zwykla_kobieta_z_klasa.

dlaczego otyle kobiety za wszelka cene chca byc tolerowane?

Polecane posty

przeciez to zenada! http://deser.pl/deser/1,111858,12721899,_Moje_cialo_to_nie_twoj_interes____Opublikowala_zdjecie.html kobieta pisze ze to jej cialo i wara od niego, ze dlaczego tylko chude moga pokazywac brzuchy, a grube nie. Chude dbaja o figure, musza sie czasami niezle postarac zeby ladnie wygladac, odmawiac sobie wielu rzeczy!! to efekt pracy, staran. A tu taki grubas, je co chce, lezy ile chce, nic nie robi tylko narzeka, wymaga od ludzi tolerancji swojego tlustego ciala!! Nie pisze o kobietach chorych, bo to sie zadarza, ale o kobietach totalnie zaniedbanych i nic nie robiacych w tym kierunku zeby lepiej wygladac, tylko domagajacych sie tolerancji ich nieestetycznego wygladu!!!!

Gość 1234567243
bo sa pyszne :D

Gość niestety musze cie
zmartwic. nie jestes kobieta z klasa, sadzac po twoim pisaniu. i pogladach.

Gość Twjg
Widac ze wiekszych zmartwien nie masz w zyciu

niestety moje puszyste , ale o wyglad trzeba sie postarac, tak samo jak o porzadek w domu, o dyplom, o szacunek czy dzieci to przyklady wiec nie pieprzcie farmazonow, ok.... jesli ona chce byc gruba niech jest, ale nie ma prawa wymagac tolerancji i uwielbienia, dla zadbanych ludzi ona zawsze bedzie niesmaczna! tak samo jak niechluj ktory ma balagan w domu nie bedzie uwazany za porzadnisia, czy czlowiek po podstawowce nigdy nie bedzie mogl sie wykazac legalnym dyplomem uczelni, czy nikt nie bedzie szanowany jesli sam na szacunek nie zapracuje , na ocene trzeba sobie zapracowac! tak samo grubas nie bedzie uznawany za apetyczna szczupla osobe.

Gość ja kiedys bylam anorektyczka
do 34 roku zycia wazylam 56 kilo przy 1,75 a przedtem za mlodu potrafilam sie gloszic do 43 kilo. niestety dzis man 38 lat od 4 lat jestem chora. mam autoimumologiczna chorbe tarczycy i przytylam do 90 kilo. chcialam sie zabic. nie moge schudnac. kiedys wystarczylo 5 dni glodowac by zgubic 3 kilo. dzis nie idzie nic. biore tabletki i udalo mi sie schudnac przez rok 8 kilo ale i to wszystko. kiedys pracowalam jako modelka. dzisiaj musze za to wszystko zaplacic.

Gość weqwewqe
uwielbienia moze i nie, ale tolarancji to juz chyba tak.... :( ty masz za to z glowa coś nie tak... no i nie kazdy chudy się stara wielce, naprawe, wiele ma taki metabolizm że cokolwiek je i ile, i tak jest chuda

Gość a dlaczego szczupłe kobiety
chcą być tolerowane? Bo chyba każdy chce? :D

Gość ja kiedys bylam anorektyczka
a dlaczego nie maja byc tolerowane bo co? ja kiedys bylam tez taka durna. myslalam ze cale zycie bede szczupla, ze bede tak zdyscyplinowana ze bede zawsze miec zajebista figure,. gowno prawda. dzis schudnac kilo to dla mnie cud.

Gość rfvrtvrtf
każdy ma inny gust paniusiu,co cię obchodzi jak kto wygląda?

Gość rfvrtvrtf
nie muszą ci się podobać ale tolerować je powinaś,bo wyśmiewanie itp. świadczy o braku kultury

tolerancja-zalezy jak sie ja rozumie w tej sprawie, zgadzam sie , nalezy tolerowac, kochac, rozmawiac, przyjaznic sie ale napominac zeby cos ze soba zrobily, nie mydlic im oczu ze wszystko jest ok, krzyczec do nich ze maja sie wziasc za siebie zeby sie dobrze czuc. anorekyczka, mowilam ze choroba to co innego, sama mam kolezanke ktora ma 120 kg, ma chora tarczyce, niestety nie jej wybor, nie moze decydowac, to co innego! zle jest kiedy ktos moze sie zmienic a nie chce tylko na sile chce byc uwielbiana i cudowna jak szczupla dziewczyna

Gość jakie piwo to bylo
zwykla kobieto z klasa jestes okrutna i niesprawidliwa. ja kiedys potrafilam sie katowac dla figury. a teraz NIE MOGE ZROBIC NIC uwazasz ze to jest ok??????? myslisz ze te grube nie chcialby byc szczuple??????? to sie mylisz, bo ja jak ogladam dawne zdjecia to nie moge uiwrzyc jak teraz wygladam. i mnie Choroba NIE POCIESZA bo niby czemu:-O chcialybm miec moja figure jak kiedys :-(

Gość jakie piwo to bylo
to ja kiedys bylam anorektyczka

Gość kmolp;p
często te upominania są chamskie i jeszcze bardziej wpędzają te kobiety w kompleksy,i skutej jest odwrotny bo nie mają mobilizacji,każdy ma prawo wyglądać jak chce wkurza mnie takie wtrącanie się w czyjeś sprawy

szkoda ze atakuja kobiety ktore nie moga nic zmienic, a b.by chcialy rozumiem ze tez chcialyby byc szczuple, normalne, ale skoro sie nie da to co zrobic?dolowac sie???? zadbac w inny sposob :) pazurki, makijaz, odpowiednie ubrania, typu Pani Gessler, przy tuszy a zadbana jeszcze raz mowie, chodzi o dziewczyny, kobiety ktore nic ze soba nie robia, a narzekaja !!! powinny najpierw schudnac i domagac sie uwielbienia.

ale przeciez ja nie oceniam otylych kobiet! sama mam takie kolezanki, przyjaciolke, chca tak wygladac i ich sprawa, dobrze sie z tym czuja , badz maja to w nosie, spoko, ich sprawa , dla mnie tez to jest malo wazne ale denerwuje mnie kiedy grubaski czekaja na uwielbienie, na zachwyt nad ich grubym cialem, chca byc pieknosciami na sile, probuja zmienic mode, sprawic by grube stalo sie piekne! tak nie jest i nie bedzie! chcecie byc piekne, godne uwielbienia - schudnijcie!

Gość nie jem
nie jem slodyczy ćwiczę nie obiadam się cały czas pilnuje tego co jem i co na nic moje wysiłki nie chudnę mogę się głodzić przez cały tydzień a waga i tak nie spada więc nie mow mi ze to kwestia woli i zadbania o siebie

Lalu weź ty idź już lepiej spać. Jaka z ciebie kobieta z klasą? Jakbyś ją miała to wiedziałabyś czym jest tolerancja i szacunek dla innych ludzi. Nie podoba się tamta pani czy inna? Nie patrz, nie czytaj. Zajmij się pielęgnacją swojego idealnego chudego ciała.

Gość maleństwwwwwwwo
to co "dbają" o siebie to są zwykłe anorektyczki pokazują te swoje brzuchy z kolczykami wyglądają jak pojebane głupie dzifffki i przechwalaja sie jaki ma rozmiar ubrania 34 to już za duży i muszą schudnąc a odchudzajcie sie denne prukfy i głodźcie sie albo rzygajcie w ukryciu przed rodzina

Gość hkcjbbmhgn
....z klasą, wątpię. Jesteś jedną z tych wrednych babsztyli, które każdego obgadaja. Bo umysł jak u kury, maleńki. Wszyscy muszą wyglądac jak wycięci tą samą matrycą, żadnego wychylania się. Wiem, może ty jesteś glodna i dlatego taka frustracja z Ciebie bije?

wcale nie jestem lala i mam rozmiar 38-40 i widze ze sie nie rozumiemy, ale nie bede tego wiecej tlumaczyla :) pozdrawiam wszystkie normalne kobiety, grube, puszyste , szczuple i chude ;)

Gość jakie piwo to bylo
autorko daj se spokoj :-O daj ludziom zyc to takie trudne??????

Gość hanikkii
hahha

Gość gość
Szczupła nie znaczy ładna i z klasą, ale otyła nigdzie nie będzie ładna

Gość gość
Ja schudłam 20 kg w 5 miesięcy dzięki ćwiczeniom i zdrowemu trybowi życia. Wystarczy regularnie jeść i nie podjadać :) Chcesz wiedzieć więcej wejdź na chcebycchudazjulia.blog.pl