Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

leyla1234

tak strasznie go kocham ...

Polecane posty

Witam ! Postanowilam napisac na forum moja historie bo sama juz nie daje sobie rade:( moze wy pomozecie i powiecie co o tym myslice:( 3 miesiace temu poznalam faceta na czacie...Zaczelismy ze soba pisac godzinami ...On na poczatku znajomosci napisal mi ze nie potrafi poswiecic calego swojego czasu drugiej polowce , ze chce bym byla ta jedyna i w miare mozliwosci chce mi tego czasu dac tyle ile bedzie mogl i moze oddac mi cale swoje serce .Mowil ze nie lubi typowych zwiazkow ,widywania sie codziennie ,chce zeby moje serce bilo mocniej jak go zobacze i nigdy nie chce zeby mi sie znudzil. potrafilsmy gadac ze soba do 4 nad ranem . On pisal ze ma wrazenie ze mnie kocha, ze jestem ta jedyna ... Nadawalismy na tych samych falach i pomimo tego ze nie widzielismy sie czulismy jak cos nas do siebie zbliza . Po miesiacu pisania on zaproponowal spotkanie .Oczywiscie zgodzilam sie .Przyjechal do mnie :) Widzialam go juz wczesniej na zdjeciach on mnie tez ,ale jak go zobaczylam na zywo po raz pierwszy zamarlam ... czulam jakbym go znala wieki ;/ wszystko pieknie sie potoczylo . Calowalismy on byl czuly .tulil sie do mnie mowil ze nigdy nie znal kogos takiego jak ja . Bylam strasznie szczesliwa .Jednak drugiego dnia odczulam ze inaczej mi sie z nim pisze ;/ byl jakis oschly jednak wszystko wrocilo do normy .Chcial sie spotkac znow jednak napisal ze chce sie spotkac na spokojnie i pytal czy jesli cos nie wyjdzie to czy bede chciala zakonczyc ta znajomosc :( spotkalismy sie ;/ bylo cudownie ..przegadalismy chyba z 4 godziny ... pocalunki... przytulanie ...wspomnial ze mu zallezy na mnie ze bardzo mu sie podobam . Wiedzielismy sie 5 razy kazde spotkanie wygladala rownie cudownie . jednak napisal mi ze czuje ze zaciesnia sie to coraz bardziej ze zamiast lepiej mnie poznac boi sie ze mnie zrani i nie skupia sie na tym ;/ mowil ze lepiej jak bedziemy sie przyjaznic a jak cos ma przyjsc to przyjdzie z czasem bo nie wie czy umie zyc w zwiazku ze jego to przytlacza i musi przezwyczaic sie do sytuacji . bylo mi ciezko czulam jakby on przekreslil wszystko . Spotykalismy sie tak samo i pomimo przyjazni nasze spotkania dalej wygladaly tak samo ;/ zawsze bylo cudownie :/ dwa tygodnie temu byl ze mna na weselu .Upil sie ; powiedzial ze mu sie strasznie podobam ze mnie kocha i chce byc ze mna ;/ zastanawialam sie czy to alkohol tak nim dzialal . Dzien pozniej przepraszal za swoje zachowanie ze przyniosl mi wstyd tym ze sie upil . Zapytal mnie czy dalej go kocham ... a pozniej zapytal czy mam swiadomosc ze byc moze nigdy nie bedziemy razem :( Kocham go i nie wiem co robic czuje jak mi coraz ciezej bo on ciagle miesza ... niby sie spotykamy calujemy przytulamy jestesmy blisko siebie ; wymieniamy pomiedzy soba slodkie smsy ... on czasem dzwoni nie wiem co robic :/ ja nie chce sie tylko przyjaznic myslalam o tym ze bylo by mi lzej jakbym zerwala na chwile z nim kontakt jednak nie potrafie. Pomozcie mi ! Co o tym myslicie:( dodam ze on ma 23 lata ja 17

Gość spóbuje coś napisać od siebie
opcja 1 ma kogoś na stałe a Tobą się zauroczył, teraz się plącze i nie wie co zrobić, waha sie opcja 2 wypaczona osobowość, człowiek z problemami natury psychicznej, emocjonalnej, niby chce a potem ucieka, huśtawka taka ma ktoś jeszcze jakiś pomysł?

a zapytałaś go co to za zdanie? czy Ty masz świadomość że nigdy nie będziecie razem niby czemu tak miałoby być??? co??? odpowiedział???

Gość traffka24
albo sie toba bawi , albo ma zajebiscie ciezki charakter , porozmawiaj z nim moze

zapytalam go czemu,, byc moze' ...albo tak albo nie... chcialam zeby sprawe postawil jasno.To on odpowiedzial ze nie wie co bedzie ... ze czas pokaze

noo, jesteś kobieto w kropce bo sie zadurzyłaś po uszy... a to Twój słaby punkt jest... musisz z nim jeszcze pobyć i zobaczysz co sie bedzie dziać... jak sie bedzie zachowywał albo opcja 2, jak intuicja podpowiada Ci ze to toksyczny zwiazek. niby kochasz a męczysz sie to odpocznij od niego....

kocham ale mecze sie :( dokladnie tak ;/ wolala bym zeby konkretnie mnie skreslil niz robil jakiekolwiek zludne nadzieje ;/ ja strasznie szybko sie przywiazuje do ludzi strasznie szybko oddaje uczucie i chciala bym wiedziec na czym stoje :(

Gość gość
Moja historia jest banalna...wielka miłość, 3 letni związek, rok zaręczyn aż w końcu mój narzeczony zerwał ze mną , a ja nie moglam się pozbierać. Kompletnie:( Mam 26 lat, a taka miłość trafiła mi się raz w życiu. W poprzednim związku już nawet myślałam, że to "to" - na całe życie, ale nie. Dopiero kiedy spotkałam mojego obecnego zrozumiałam czym jest prawdziwa miłość, piękna, silna, odwzajemniona. Musiałam zrobić wszystko co w mojej mocy żeby go odzyskać. I udało mi się to dzięki urokowi miłosnemu od rytualisty perun72@interia.pl , teraz znowu jesteśmy szczęsliwi i planujemy ślub.