Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sfsfghddg

Staż z Urzędu Pracy a wymiar urlopu.

Polecane posty

Gość sfsfghddg

Witam. Może ktoś będzie mógł odpowiedzieć mi na pytanie dot. wymiaru urlopu. A więc: Ukończyłam studia licencjackie (dziennie) - 8 lat stażu pracy Studia magisterskie zaocznie, podczas których odbywałam roczny staż z UP. Od 16 listopada 2011 roku pracuję na umowę o pracę na czas określony. Czy od 2013 roku będzie przysługiwał mi urlop w wymiarze 26 dni? (8lat szkoła, 1 rok staż, 1 rok praca). Obecnie przysługuje mi 20 dni urlopu. Czy staż wlicza się do wymiaru urlopu? Czy dobrze liczę?

Gość kbr21
Witam wszystkich Chciałabym zaprosić wszystkich zainteresowanych na moje kursy. Tematem jest głównie księgowo. Aktualnie twa nabór na kurs kadry i płace z obsługą Symfonia i płatnik oraz podstawy księgowo i z elementami prawa podatkowego. Nasza oferta kursowo-szkoleniowa już niedługo się powiększy o nowe pozycje. Serdecznie zapraszam na stronę www.niemczewska.pl Zapraszam również firmy które chcą inwestować w rozwój swoich pracowników. Istnieje możliwość uzyskania rabatu do 20% ZAPRASZAM!!!

Gość sfsfghddg
Tylko nie wiem czy dobrze liczę. Studia licencjackie - 8 lat Staż (z Urzędu Pracy) - 1 rok Obecna praca od 16.11.2011 - 1 rok (jeszcze nie cały) Czy w 2013 przysługiwać mi będzie 26 dni urlopu? Podejrzewam, że kadrowa staż pominie i wyjdzie jej, że mam 20 dni urlopu w przyszłym roku- wolę się przygotować:)

Gość sfsfghddg
Jak to o co:P W tym roku mam 20 dni urlopu.. jeśli wszystko dobrze liczę to w przyszłym powinnam mieć 26 dni urlopu. 6 dodatkowych dni urlopu to bardzo dużo, więc wolę się upewnić:P

Gość o co kaman?
trzyletnie studia licencjackie robilas 8 lat????