Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czwartkowa

Moja mama jest alkoholiczka , pije w ukryciu. Jestem bezradna...

Polecane posty

Gość Czwartkowa

Wchodzi rano do sklepu i kupuje wodke a pozniej idzie do pracy . Tam zapewne tez podpija. Wraca do domu , podpija. Jest slaba psychicznie , czasami boje sie , ze moze sie zabic . Co ja mam robic ? Czy ktos tez ma taki problem ?

Gość marianna pe *
gdzie pracuje, co robi? w pracy nie wolno pić

Gość Czwartkowa
To nie jest takie proste

Gość pierdek
co nie jest proste? to chcesz jej pomóc czy nie?

Gość już niedługo...
mialam taki problem. oj ile ja sie nameczylam zeby ja jakos uratowac nic nie skutkowalo, zamykanie w pokoju, klotnie, prosby, az ktoregos dnia rano nie wypila nic dostala padaczki alkoholowej trafila do szpitala, nastraszyli ja strasznie bylo to w czerwcu teraz byla na weselu i sie okazalo ze tam pila a na drugi dzien juz nie po prostu wystraszyla sie ze umrze uswiadom to swojej mamie, popros rodzine ktora ma znajomego lekarza zeby jej powiedzial jakie sa tego skutki nawet zeby wymyslil jakies wrzody i ze to ostatnia szansa zeby przestac powodzenia i bardzo ci wspolczuje!!! :(

Gość Czwartkowa
Kiedys bylam z mama sama i dostala padaczki nie wiedzialam co jej sie dzieje myslalam ze umiera zadzwonilam po pogotowie . Na jakis czas byl spokoj , teraz znowu pije ...

Gość już niedługo...
oj to nie dobrze... widzisz kazdy powtarza ze najwazniejsze jest to zeby alkoholik chcial sie wyleczyc i potem juz z gorki. wcale nie prawda moja chciala plakala widzialam ze juz nie daje rady ale to nie jest takie proste tu potrzeba naprawde duzo czasu i cierpliwosci i przede wszystkim pomocy ze strony rodziny albo jakiejs instytucji ktora pomaga alkoholikom wyjsc z nalogu

Gość Czwartkowa
Mama jest w pracy od 9 - 18 i na pewno nie pojdzie na mitingi . Kiedys jej zwracalam uwage mowila ze pije czesciej to mowila ze ona nie ma z tym problemu. Ma 40 l .

Gość Czwartkowa
Szkoda ze juz nie odpisalas