Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elkamorelka1234

już mu na mnie nie zależy? :(

Polecane posty

Gość elkamorelka1234

Hej :) Mam trochę piatkowego doła i meczy mnie jedna sprawa. Jakos nie mogę się nikomu wygadac, poza tym może tu ktos będzie coś więcej niz przyjciółka. Chodzi mi o mojego chłopaka. Jesteśmy razem trooche ponad 2 mies, więc niedługi staż, alre trochę już się znamy.Chodzimy do jednej klasy. Na początku związku było cudownie, bardzo się starał, okazywał uczucie, czułam się najlepiej na świecie. Potem zaczeło sie stopniowo pogarszać, ale powoli. Pogadałam z nim, że jest mi przykro, ze spędzamy ze mało czasu i znów było jak kiedyś. Ale teraz... Czasem mam wrażenie, że się ze mną męczy, że nie czuje mojego poczucia humoru. Zaczynam sie zastanawiać, dlaczeo u licha ze mną jst, przecież nie ma we mnie nic ciekawego... A on podoba się tylu dziewczynom, w czym jestem lepsza? On może sobie wybierać. Od paru dni olewa mnie coraz bardziej, niby wszystko ok ale czuje, że jest niechętny, unika spędzania ze mną czasu. Nie odzywa się sam z siebie. Nachodzą mnie najgorsze myśli, co jezeli doszedł do wniosku, że jeste nieciekawa i potwierdza sie moje najgorsze obawy? Wiem, że parę dni to nic, ale boli mnie to bo potrzebuje go codziennie, potrzebuje zeby mnei przytulił, a tego nie robi, nie rozmawia ze mną, nie całuje. Jak podejde to tak, ale woli ten czas spedzac z kolegami, wide to bo zaraz do nich idzie jak tylko go puszcze. Czuje, jakby mu przestało na mnie zależeć. Jest mi strasznie smutno i niby staram sie zrozumiec, ze taki okres, przeciez ma prawo spedzac czas beze mnie, to naturalne, ale boje sie najgorszego...

Gość elkamorelka1234
:)

Gość gość
nie wiem, ale u mnie jest podobnie. faceci myślą,że mogą mieć każdą nie potrafią pokochać i zachowywać sięnormalnie

Gość gość
tia, to wam się w d****h poprzewracało. myślicie, że młody chłopak będzie poważny i myślał tylko o tym, żeby założyć od razu rodzinę i zapieprzać potem na to wszystko żeby to utrzymać. po kiego wała młody facet może tak chcieć? albo myślicie, że jak już się przespałyście z facetem, to już to jest związek i oczekujecie już nie wiadomo czego od faceta. żałosne jesteście.